sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Dinner @Sushiteca & new hair

Täällä on ensimmäinen sateinen päivä, joten voisi melkein sanoa olevan syksyistä. Lämpötila on kuitenkin yli 20 astetta eli ei ehkä vielä suomalaisittain syksy. Meidän piti tänään lähteä patikointiretkelle vuorille, mutta sunnuntai yhdistettynä sateeseen ja eilisen dinnerin jälkeiseen hieman väsyneeseen olotilaan muutti suunnitelmat. Olemme leikkineet lasten kanssa pizzaravintolaa, pötköttäneet sängyssä riehumassa koko perheen voimin ja puuhailleet sunnuntaijuttuja. Nyt koti hiljeni hetkeksi, kun Minisisko patistettiin päiväunille ja Mies lähti isojen lasten kanssa ostamaan leipomistarvikkeita. Mitäs sen parempaa puuhaa kuin leipoa sadepäivänä!


Ihanaa!

Milanossa ei ole kovinkaan montaa hyvää japanilaista ravintolaa ja oli mukava tehdä tuttavuutta uuden japanilaisen kanssa eilen illalla. Olimme Miehen kollegan D:n ja hänen vaimonsa S:n kanssa syömässä Sushiteca -nimisessä ravintolassa. Hieman meitä kaikkia jännitti, että miten ilta sujuu. Oma italiankielentaito ei ole kummoinen eikä kollegan rouva taas ollut kovin luottavainen omiin englannintaitoihinsa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kollegan rouva S puhui italiaa ja englantia sekaisin, joten ymmärsimme kaikki toisiamme hyvin. Miehen kollega D puhui taas loistavaa englantia ja oli hauska seuramies, joten ilta oli varsin onnistunut. Sekin kertoo illan hyvästä fiiliksestä ja ruoan herkullisuudesta, kun en muistanut ottaa kuvan kuvaa ennenkuin vasta ihan lopussa...  Parempi näinpäin! Söimme alkuun japanilaiset salaatit ja miso-keitot. Harmittelin, etten tajunnut tilata rouva S:n leväsalaattia-  insalata alghe. Se oli nimittäin superherkullinen. Pääruoaksi söimme tietenkin sushia. Oli kyllä hyvää! Ilta oli sen verran hauska, että sovimme tapaavamme pian uudestaan ja tällä kertaa italialaisessa ravintolassa. 


Sushiteca O-ma.ca.sé
Via San Fermo 1


Hello new hair... 
Hieman huono rakeinen kuva. Jos on hätähousu niin ei muka ehdi tarkentaa!

Niin ja kuten kuvasta näkyy pätkäisin tässä taannoin hiukset polkaksi. Ihan kivat - eikö? Nyt taidan jättää bloggailut tähän ja palata perheen pariin avustamaan Miestä ja lapsia leipomisessa. 


Buona giornata!

6 kommenttia:

 1. Oi, polkka näyttää tosi hyvältä :).

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat hiukset! :) Itsekin tekisi mieli pätkäistä pitkät hiukset lyhemmiksi, kun palaan töihin hoitovapaalta. Tilauksessa olisi siis kolmekymppisen työssäkäyvän naisen lookki kotiäidin ponnarin sijaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli itselläkin mielessä, kun sanoin kampaajalle... jotain muuta kuin sitä ponnarilookkia. :) Nyt kyllä hetkittäin kaipaan sitä ponnaria. :D

   Poista
 3. Miten mä missasin tämän?! Tosi hyvältä näyttää uusi kampauksesi!

  VastaaPoista