lauantai 21. syyskuuta 2013

hello mr. cavalli... nice to see you!Fashion week hulinat jatkuvat ja tänään oli meidän nurkilla Roberto Cavallin toinen näytös. Lähdimme lasten kanssa leikkipuistoon samoihin aikoihin, kun vieraat valuivat näytöspaikalle. Hetken aikaa lapset jaksoivat katsella ihmisiä, mutta jossain vaiheessa alkoi kuulua ne tutut marinat. "Tylsää." "Mennään jo leikkimään." "Kuuma." "En mä jaksa." 

Kotimatkalla tapasimme sattumoisin myös sitten itse herra Cavallin. Näytös oli loppunut ja suunnittelija poseerasi faniensa kanssa autonsa vieressä. Ehdimme juuri paikalle ennenkuin suunnittelija pahoitteli poistumistaan ja hyppäsi mustan Jaguarinsa takapenkille. Lapset ihmettelivät, että mikäs ukko se tuo oli... eivätkä he voineet käsittää, että tuon miehen luomusten takia kaikki ihmiset olivat tulleet paikalle. Ei sitä aina voikaan ymmärtää!

Ciao, ciao!

Chiara Ferragni - The Blonde Salad -blogisti

Tyylikäs rouva.
5 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia taas - miten kauan FW vielä jatkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa jatkua vielä ensi viikon keskiviikkoon asti, jollen nyt ihan väärin muista... Seuraavaksi taitaa olla tiedossa Paris Fashion Week.

   Poista
  2. Taitaa jatkua vielä ensi viikon keskiviikkoon asti, jollen nyt ihan väärin muista... Seuraavaksi taitaa olla tiedossa Paris Fashion Week.

   Poista
 2. Ciao! En tieda huomasitko itse mutta kolmas kuva alhaalta on Valeria Mazza miehensa kanssa. ;) Olen juuri loytanyt blogisi ja muuttanut Milanon vaikutusalueelle pari kuukautta sitten. Mieheni on Milanossa toissa muotialan yrityksessa. Aloitin juuri katselemaan mita suomalaisten juttuja Milanosssa voi loytaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun joku osaa kertoa ketä nuo vieraat oikein olivat. Valeria Mazza oli hämärästi nimenä tuttu, mutta googlailu auttoi. :)

   Tervetuloa Italiaan. Toivottavasti löydät mielenkiintoista tekemistä. :)

   Poista