torstai 5. syyskuuta 2013

Hotellimme

Hotellin sisääntulo.

Hotellimme Tivoli Lisboa sijaitsee Avenida da Liberdadelta, mistä oli kätevä kävelymatka Lissabonin ns. keskustorille eli Rossiolle. Matka kesti noin 15-20 minuuttia riippuen miten lapset jaksoivat kävellä ja kuinka monta kertaa ihailimme Avenidan kukkaistutuksia tai näyteikkunoita. Avenida da Liberdadella löytyy kaikki luksusmerkkien liikkeet - Carolina Herrerasta Gucciin ja Louis Vuittonista Pradaan-, joten näyteikkunoita olikin mukava tutkia... Myös metroasema oli hotellia vastapäätä, joten koko Lissabon oli käytännössä helposti saavutettavissa. Lentokentällekin olisi päässyt metrolla, mutta kolmen lapsen, rattaiden, kahden ison matkalaukun ja cabinlaukkujen kanssa totesimme kätevämmäksi mennä taksilla. Taksit eivät kovin kalliita ole ja matka hotellilta lentokentälle maksoi alle 15 euroa. 

Reception.

Hotellin ala-aula. Tykkäsin noista sinisistä samettituoleista! Ihana väri.
Meillä oli kaksi tavallista hotellihuonetta, jotka oli yhdistetty isommaksi huoneeksi. Lapset nukkuivat kaikki toisella puolella ja me aikuiset omalla puolella. Oli kyllä todella kätevää ja iltaisin saimme olla ihan rauhassa meidän aikuisten puolella lasten nukkuessa. Myös tietenkin kaksi kylpyhuonetta on kätevää, kun on viisihenkinen perhe. Meidän huoneemme oli Avenidan puolelle ja sieltä olikin ihan kivat näkymät. Mitään meteliä ei kadusta kuulunut, sillä ikkunoissa oli tuplalasit ja Avenidan puut myös vaimensivat meteliä. 

Meidän sänky.

Huoneessa oli raikasta ja valoisaa.

Lastenhuone.Aamiaista nautimme Brasserie Flossa ja kuten aina hotelliaamiaiset olivat herkullisia! Meidän huoneen hintaan ei kuulunut aamiaista, mutta hotellissa oli kampanja kaksi aamiaista yhden hinnalla ja lapset olivat ilmaisia. Todella hyvä hinta, kun viisihenkinen perhe söi viiden tähden hotellissa aamiaista 17.50 eurolla... Mies kyllä ihmetteli lastenhinnoittelua, sillä hän oli jostain lukenut lasten maksavan 3v. eteenpäin. Ensimmäisenä päivänä hovimestari tiedusteli lasten iät ja sanoi, että lapset syövät ilmaiseksi. Parasta antia olivat ehdottomasti tuoreet hedelmät, herkulliset croissantit, tuorepuristettu appelsiinimehu ja espresso. Kaikki viihdyimme aamiaisella pitkään. Hotellin muita ravintoloita emme kokeilleet, mutta huonepalvelua muutaman kerran. 

Kippis!

Hyvää syntymäpäivää.

Palvelu oli hotellissa todella hyvää ja ystävällistä alusta loppuun. Myös lapset olivat huomioitu, sillä lapset saivat Tivoli Kids -tervetuliaispaketin, ravintolassa oli syöttötuoli ja tietenkin huoneeseen sai pinnasängyn. Muita palveluita emme kokeilleet, sillä hotellista olisi saanut rattaat ja turvaistuimet lainaan, kylpyleluja, seisomakorokkeen kylpyhuoneeseen ja paljon muuta. Lapsiperheitä olikin paljon liikenteessä ja meidätkin sekoitettiin alussa viisilapsiseen perheeseen check in -tilanteessa. Ihmettelinkin, kun vastaanottovirkailija puhui viidestä lapsesta ja edessään seisoi kolme! Selvisi seuraavana päivänä, että hotelliin oli tosiaan saapunut myös viisilapsinen perhe meidän jälkeemme... 

Näköala suoraan eteenpäin.

Alhaalla kulki Avenida da Liberdade.

Kuvia katsellessa tuntuu siltä, että voisin taas lähteä jonnekin hotelliin...  Miten ihanaa onkaan, kun saa istuutua valmiiseen aamiaispöytään!


Ciao!


2 kommenttia:

  1. Hotelli vaikutti ihanalta! Olisiko teilla antaa jotain vinkkeja myos hyvista ruokapaikoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli oli ihana ja rentouttava. :) Valitettavasti kävimme syömässä periaatteella "eka hyvännäköinen paikka" niin mennään. Illalla ravintolat aukesivat sen verran myöhään, että usein söimme room serviceä tai omia eväitä esim takeout salaatteja lasten nukkumaanmenon takia.

      Poista