maanantai 23. syyskuuta 2013

Lounas maaseudulla

Uusi viikko on taas alkanut vauhdikkaissa merkeissä, kun Isoveli sai jonkun kummallisen allergisen reaktion ja viettää nyt päivän kotona tarkkailussa. Pikkusisko ei ollut kovin tyytyväinen, että joutui kouluun yksin ja kyyneleet virtasivat, kun hyvästelin tyttösen. Valitettavasti jouduin myös perumaan oman lounastreffini italialaisen ystäväni M:n kanssa. Meidän piti käydä syömässä terassilla lounas sekä kävelyllä Brerassa Minisiskon nukkuessa päiväunia... Tämmöistä tämä äitinä olo on eli omat huvit jää aina kakkoseksi. Onneksi viikonloppu oli mukava niin pienet vastoinkäymiset ei haittaa.

Sunnuntaiaamuna pohdimme, että mitä tekisimme aurinkoisena päivänä. Päätimme hypätä autoon ja lähteä lounaalle Milanosta 30km päässä olevaan Vigevanon kaupunkiin. Kaupunkia meille suositteli Miehen työkaveri ja hänen vaimonsa, joiden kanssa olimme viime viikonloppuna syömässä. Vigevano on n. 30 km päässä Milanosta ja sinne kannatti mennä kauniin Piazza Ducalen takia. Totesimme, että eipä meille ole parempaakaan tekemistä...  Päivän ohjelmaan kuului lounas Piazzalla, kävelyä, linnan pihalla kirmaamista, lisää kävelyä, jäätelönsyöntiä ja viimeiseksi hetki leikkipuistossa lasten mieliksi. Rentouttava ja leppoisa sunnuntai, mutta kuitenkin hieman erilainen kuin muutoin... 


Ciao! 

Risotto ai funghi porcini. 

Paccheri con funghi porcini.

Kaunis aukio.
Rennosti linnanpihalla.


4 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisia Italian ruokia ja maisemia. Kyllä on jo niin kova ikävä Italiaan :( Sellaista se äidin arki välillä on, omat menot jäävät kakkoseksi. Siellä tarkenee vielä topilla, täällä on ollut tänään ihan jäätävän kylmää, eikä asteita ole montaakaan. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä sellaista se on, että omista menoista on joustettava. Tylsää, mutta joskus välttämätöntä.

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista