lauantai 7. syyskuuta 2013

people watching

Tänään lähdimme päiväkävelylle Corso Garibaldille, kun Mies halusi käydä katsomassa vintage kelloja Vintage Watches Milanossa. Samalla saimme lapset innostumaan pienestä retkestä, kun lupasimme heille pyörät mukaan. Corso Garibaldi on täynnä pieniä putiikkeja, ravintoloita ja se on  yksi Milanon parhaista paikoista people watchingin harjoittamiseen. Viime viikko on kulunut lähes kokonaan lasten kanssa puistossa ja kodin lähettyvillä, joten oli ihan kiva lähteä "keskustaan" ihmisten ilmoille. 

kukkahousut.

globaali trendi: valkoiset Converset.

Matkalla törmäsimmekin heti tuttuihin, sillä Isoveljen ja Pikkusiskon australialaiset ystävät Talia ja Vincent tulivat vanhempiensa kanssa vastaan. Se olikin hyvä, sillä saimme muutamia hyviä uusia tietoja liittyen koulun alkuun ja kuulimme tietenkin myös heidän lomakuulumisensa. Puglia alkoi uudelleen houkuttaa, sillä saimme kuulla heiltä mukavia juttuja alueesta ja ihanasta hotellista... 

värikkäät lenkkarit.

värikkäät lenkkarit part 2.

Klassikko Chaneleita tuli vastaan vaikka kuinka monta eri väreissä ja eri kokoluokissa.
 Matka jatkui kohti kelloliikettä ja matkalla nappailin muutamia kuvia. Olin hieman unohtanut, että miten tyylikkäitä nämä milanolaiset oikein ovatkaan myös lauantain rennommassa lookissaan.  Totesin, että maanantain äidin kouluasuun on syytä panostaa, sillä se on aivan varma muiden äitien panostavan täysillä ekaan päivään... Kesäsandaalit saavat vaihtua johonkin hieman virallisempaan!  Lasten ensimmäisen päivän asua ei tarvitse juurikaan miettiä, sillä koulu ottaa tästä lukuvuodesta alkaen koulupuvut käyttöön. 
"Mulla on kuuma ja mä en aio liikkua."

Mies katseli tovin kelloja meidän nauttiessa liikkeen ulkopuolella raikkaista drinksuista, kun tänään on taas ollut kuuma. Ei nyt superkuuma, mutta tarpeeksi kuuma eli 30+ astetta. Lapset pohtivat, että miksi ei voisi olla jo talvi ja lunta eikä aina vaan kuuma. Onneksi leikkipuistovierailu hieman piristi hikisiä tenavia ja saimme taas kuulla miten kivaa kesällä on, kun voi pyöräillä eikä tartte laittaa housuja. 

30 asteen helteelläkin on biker-buutsit aina in.

Värikkäät lenkkarit part 3.

Täksi illaksi meillä ei ole suurempia suunnitelmia, vaikka pohdimmekin aikaisemmin pitäisikö lähteä ulos syömään ilman lapsia... Katsellaan mihin tiemme tänään vie!

Ciao!

5 kommenttia:

 1. Ciao, uudehko lukija ilmoittautuu! :) Hauska yhteensattuma: juuri jollekin people watching -session päätteeksi totesin, että ihan kuin ne värikkäät lenkkarit olisivat vähän syrjäyttämässä Conssien monopolia. ;) Eli aika samanlaiset trendit täällä Pariisissa kuin siellä Milanossakin. ;) Näkyykö siellä muuten pukeutumisessa eroa eri kaupunginosien välillä? Täällä eroja näkyy jonkin verran, joskus melkein pukeutumisen ja tyylin perusteella voisi sijoittaa tyypin melko tarkkaan kartalla tiettyyn kaupunginosaan. :D T: Riina / Olipa kerran Pariisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :)

   Täällä tuntuu ainakin, että mitä värikkäämmät niin sen paremmat tennarit. Selkeästi on vähemmän valkoisia Converseja liikenteessä kuin keväällä. Lopun alku siis? Ei täällä näy omas mielestä niin selkeästi asuinalueiden eroja. Toisaalta me asumme aika keskustassa ja täällä liikkuvat kaupungin styleimmät asukkaat. Selkeästi asusteiden arvokkuus nousee mitä lähempänä Via Spigaa ja Via Montenapoleonea pyörii.

   Poista
 2. Ihania nää katukuvat, kiitos!

  VastaaPoista