torstai 19. syyskuuta 2013

Here we go again... Fashion Week.

Nyt on taas se hetki vuodesta, kun muotipoppoo siirtyy Milanoon. Milano Fashion Week - tuttavallisemmin MFW - alkoi eilen, mutta omaa elämää ei muotiviikko muuten hetkauta kuin Roberto Cavallin myötä. Aamupäivällä ajattelin jo, etten lähde näytöspaikalle Arco della Pacelle ihmettelemään vaan jään kotiin. Kamala migreenityyppinen päänsärky iski jo toisena päivänä heti aamusta, joten isojen lasten mentyä kouluun lueskelin Minisiskon kanssa kirjaa hämärässä huoneessa ja koetin rentoutumalla saada oloa paranemaan. Hieman helpotti ja päätin, että kummatkin tarvitsemme raitista ilmaa. Minisisko saisi ottaa päiväunet rattaissa ja itse voisin tuulettaa päätäni seuraamalla MFW -hulinoita. Parkkeerasin rattaat ja itseni aukiolle - tietty keskelle kulkureittiä- ja otin melkolailla siitä kaikki kuvat... Enjoy!

Ps. Kuvat ei jostain syystä ole ihan tarkkoja tai näin omat silmäni näkevät osan kuvista.. onkohan kamera menossa rikki! Pahoittelut. 

Ciao, ciao!6 kommenttia:

 1. Mä sitten niin tykkään näistä fashion week -kuvista, kiitos!
  Ja mun blogissa olisi sulle haaste :-)

  VastaaPoista
 2. Jee, fashion week -kuvia! Oletko viime aikoina vaihtanut (tai vahingossa näin käynyt) kameran tarkennustapaa? Esim. monipistetarkennuksesta pois tms.? Koska ainakin muutamasta kuvasta olen itse huomaavinani, että tarkennus on jossain muualla kuin pääkohteessa... Jospa siinä olisi yksinkertainen ja helposti korjattava selitys :) Toivottavasti ei ainakaan kamera ole brakaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tutkia tuota kameraa hieman tarkemmin ja pyytää miestäkin katsomaan mikä siinä on oikein vikana.

   Poista
 3. Herkullisia kurkistuksia MFM-maailmaan! Mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit. :) Juu on tämä aika hauska tapahtuma ja once in a lifetime tyyppinen juttu. :D

   Poista