keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vuodelta 1999

Eräs ihana juttu Italiassa on ravintolat ja se, että on paljon hyviä perheravintoloita. Niissä on ihan erilainen tunnelma kuin fiinimmissä ja ns. sisustetuissa trendikkäissä paikoissa. Torinossa ollessamme kävimme  Al Gufo Bianco   nimisessä perheravintolassa ja meillä oli tosi kivaa! Ruoka oli aivan pökerryttävän hyvää ja selkeästi rakkaudella tehty. Henkilökunta ts. ravintolaa pyörittävä perhe oli todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Ravintolan asiakkaita oli hauska seurata siinä oman illallisen yhteydessä. Satuimme saamaan pöydän aikalailla salin keskeltä ja pystyimme seuraamaan kiinnostuneena muutamaa seuruetta. Vanhaa avioparia, jotka olivat syömässä ihan vain kahdestaan. Perheillallista, missä oli kolme lasta, vanhemmat ja kummatkin isovanhemmat. Isoa iloista seuruetta, missä ikähaarukka oli 35v-75v. väliltä. Kaikki olivat sulassa sovussa, söivät ja joivat, nauroivat  ja nauttivat herkullisesta ruoasta. 

Tämä postaus tuli itseasiassa vähän mutkan kautta mieleen, kun luin Hues of Black -blogin Hekun tuoreesta ostoksesta eli nahkahameesta. Oma nahkahame on vuodelta 1999 ja se maksoi silloin järkyttävät 500mk. Se oli opiskelijalla ihan järkyttävä summa, mutta jostain syystä musta nahkahame kutsui Benettonin rekistä... Hame on edelleenkin täysin kuin uusi ja pääsi viimeksi Torinossa ylleni. Muistin tosiaan yhtäkkiä, että olinkin ottanut pari todella säälittävää asukuvaa ravintolan vessasa. Noh nyt tulee säälittävät kuvat, mutta paikka oli ihana ja jos Torinoon olette menossa niin voin suositella! 

1 kommentti:

  1. Jee, nahkahame! Onhan sulla farkkupaitakin? Pliis sano, että kaikki tyylikkäät milonalaisnaiset käyttävät niitä koko ajan :-)

    VastaaPoista