lauantai 23. maaliskuuta 2013

Sotilaita ja kukkia

Voi, kun kevään tuoksun, linnunlaulun ja auringonpaisteen saisi pullotettua... Vaikka eilen kaikki manasivat viikonlopuksi luvattua sadesäätä niin tänään kuitenkin aurinko paistoi heti aamusta alkaen. Lämpötila ei noussut ihan niin korkeaksi kuin eilen - 16 astetta!!! - niin siitä huolimatta oli lämmin ja lempeä kevätaamu. 

Me ihmettelimme hieman Arco de la Pace:n alla sotilastapahtumaa eikä meille tullut selväksi mikä tapahtuman syy oli. Eilen ja toissapäivänä oli harjoituksia ja tänään oli sitten päätapahtuma. Marssimusiikkia ja komeasti puettuja sotilasherroja... Asut oli hieman erilaiset kuin mitä Suomessa on totuttu näkemään. Isoveli totesikin yhden sotilasmiehen hatusta, että: "Tolla miehellä on pölyhuiska päässä." Siltä se kieltämättä näytti. 


Pölyhuiskamiehet

Jätimme sotilasherrat marssimaan ja lähdimme ulkoilemaan puistoon. Isoveli pelasi isänsä kanssa futista. Pikkusisko puhalsi saippuakuplia ja keräsi kukkia. Lekottelin puistonpenkillä ja yskin. Minisisko ihmetteli ohikulkijoita ja loppujen lopuksi nukahti päiväunille.


Leppoisaa viikonloppua!


Tennarit esille, sillä nyt on kevät!
Suloinen ranskalaismiehen Alfred- mäyris.
Äiti ja tytöt.
Viva il calcio!

Loputtomasti lenkkeilijöitä.2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan keväistä siellä jo onkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ja ei ole. Välillä sataa ihan hirveästi ja on viileää kuten eilen ja tänään. Välillä on +15 ja paistaa. Tosi epävakaata, mutta kai myös kylmempää ollut kuin tavallisesti tähän aikaan vuodesta.

      Poista