lauantai 16. maaliskuuta 2013

Bedroom dreams

Makuuhuoneen värit hieman tympivät... 

Tässä sitä on aikaa miettiä ja pohdiskella makuuhuoneen uudistusta. Flunssa iski ja nyt olen ihan letkuna sängyssä. Onneksi viihdykkeenä toimivat Selviytyjät Suomi - tykkään tosi paljon -  ja makuuhuonetta koskevat mietteet... Mies kokkailee meille lounasta. En vielä tiedä, että mitä. Todennäköisesti jotain herkullista! Kaikki lapset ovat päiväunilla, sillä kaikki ovat kamalan räkäisiä ja väsyneitä.

Makuuhuoneen suhteen en tiedä mitä oikein tekisin. Päätyseinä on ruskea ja sitä ei voi vaihtaa, kun vuokralla asumme. Yöpöydät olisi kiva uusia johonkin uuteen ja lapset voisivat ottaa nykyiset yöpöytämme käyttöön. Myös jotain väriä olisi kiva tuoda uusien tyynyjen muodossa tai sitten vaihtoehtoisesti jotain geometristä mustaa ja valkoista ryhdistämään latteaa, tylsää kahvinsävyä. Lattialla on hääpäivälahjaksi saatu itämainen silkkimatto ja kun se sopii tähän huoneen kokoon sekä on harmiton värimaailmaltaan niin en viitsi sitä vaihtaa. Noh katsotaan mihin päädymme... ja missä aikataulussa. Kun ensin pitää saada tilaa sekä päivänasulle oma naulakko tai muu ja se tila vaatii Minisiskon siirtämistä tuonne naapurihuoneeseen. Sitä ennne pitää miettiä miten tyttöjen huone järjestellään...

Taitaa olla parempi nyt ummistaa silmät ja ottaa pienet nokoset ennen lounasta. Hyvää viikonloppua aurinkoisesta Milanosta!


.. 

1 kommentti: