maanantai 18. maaliskuuta 2013

A, B, C...

Kiitos Apple!


Kai se on pakko myöntää, että influenssa A tuli käymään...  Viimeiset vieraat lähtivät viime viikolla sairaina kotiin ja Suomessa saivat diagnoosiksi influenssa A:n, joten oletan tämän A:n olevan nyt meidänkin sairastelun syyn. Isoveljelle nousi kova kuume yön aikana ja sairastuneiden määrä lisääntyi yhdellä. Mies lähti räntäsateessa- juu täällä on kylmä ja sataa lunta  - ainoana terveenä töihin. Hänhän jo sairasti helpon taudin viime viikolla. Räkäisiä ja hieman kärttyisiä ovat Pikkusisko ja Minisisko, jotka leikkivät ihanan pelastavan enkelin T:n kanssa. Kyllä on HELPPO sairastaa, kun T leikittää tyttöjä ja voin lepäillä sängyssä Bad Piggiesien huumaavassa maailmassa olevan Isoveljen kanssa... 

Yön aikana tulla tupsahti lunta... Mä luulin, että täällä piti olla kevät!


 Päivän ohjelmassa on siis lepäilyä ja lepäilyä ja lepäilyä... T ei ole meidän apuna ihan koko päivää ja sanoinkin Miehelle, ettei saa viettää koko yötä töissä. Ja jos koen, etten jaksa hoitaa koko poppoota niin Mies hälytetään nopeasti kotiin. Nyt kuitenkin särkylääkettä, lepoa ja nesteitä lepäilyn lisäksi. 

 Isoveljen unikaveritkin sairastaa.
Survival kit.

Niin ja iso kiitos kuuluu koti-Suomeen ihanalle lääkäritädilleni, jolta olen saanut monta tarpeellista neuvoa etänä tänne Milanoon! Ei ole aina helppo sairastaa Suomessa, mutta ulkomailla sairastelu tuntuu vieläkin yksinäisemmältä ilman sitä tuiki tärkeää tukiverkostoa. 

Parempia vointeja kaikille kohtalotovereille!

1 kommentti: