maanantai 11. maaliskuuta 2013

Busy, busy...


Huh... vierähtipä monta päivää ilman postausta! Elämä tuli ja vei kaiken aikani. On ollut vieraita, yksin olemista lasten kanssa miehen reissatessa, pieni tapaturma, opiskelujuttuja, Isoveljen läksyjä, jumppaa Tracyn johdolla, väsymystä Minisiskon tehdessä hammasta, onnellinen olo erään ihanan tapahtuman johdosta. Juuri tällä hetkellä mietin, että herrasmiesmäisyys ei ole kuollut (terveisiä vaan Miehen kohteliaille ystäville!). Kaikkea nyt mitä elämään kuuluu on ollut agendalla viime päivät. 

Nyt tosiaan istun hengähtämässä ruokapöydän ääressä, ikkunat ovat auki ja ulkoa kuuluu linnunlaulua.  Täällä on taas ihan mielettömän ihana keväinen sää! 16 astetta ts. untuvaliivissä oli ehdottomasti aivan liian kuuma, mutta milanottaret ovat uskollisesti Monclerin toppatakeissaan ja lyhyissä minkkiturkeissaan. Eihän nyt vielä MAALISKUUSSA voi ottaa kevättamineita esille...  Tuoksuukin jo ihan keväälle. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja aurinkolasit ovat ehdottoman pakolliset.  Vauva ottaa päivän viimeisiä lyhyitä päiväuniaan ja lapset puuhailevat tässä vieressä. Pikkusisko laulaa vuorotellen Jingle Bellsiä ja Old McDonald had a farm -laulua sekä piirtää naamoja. Isoveli sai luvan pelata hetkeksi iPadillä Bad piggies-peliä. Pyykkikone pyörittää viimeisetkin vieraslakanat ja vierashuone ammottaa nyt taas tyhjyyttä. Seuraavan kerran, kun vieraita saapuu niin onkin jo huhtikuu! 


Kuvat ovat naistenpäivältä.2 kommenttia:

  1. Welcome back! Voi, kun täälläkin oltaisiin edes vähän lähempänä kevättä - lumi alkaa jo kyllästyttämään, ja olisi siirtyä jo keväisempiin vaatteisiinkin...

    VastaaPoista
  2. Se täällä Suomen perukoilla aina harmittaa, kun kevät tulee niin myöhään. Kevättä kaivattaisiin jo tännekin. Sininen taivas, lintujen laulu ja reilusti plussaa kuulostaa täydelliseltä.

    VastaaPoista