perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ravintolavinkki: Casa Lucia

Uni loppui sitten kesken ja istuskelen postailemassa aamuyöstä koko muun talon nukkuessa... Ei auttanut jäädä sänkyyn pyörimään, joten kipaisin läppärin äärelle ja kohta taas takaisin nukkumaan. Jos se uni vaikka palaisi takaisin... Siispä asiaan.

Ystäväpariskunta saapui Suomesta meille kyläilemään ja menimme heidän kanssaan perjantai-illan kunniaksi syömään yhteen Miehen lempiravintoloista Milanossa Casa Luciaan. Mies tutustui ravintolaan entisen pomonsa kautta ja tämä ravintola oli kanadalaisen pomon lempipaikka Milanossa. Eikä ihme, kun tunnelma ja sisustus on kohdillaan sekä ravintolassa saa herkullisen (ja jättimäisen) Fiorentina t-luupihvin. Olemme tainneet täällä asumisen aikana käydä ravintolassa yhdessä neljä viisi kertaa. Helppo ja mutkaton paikka mennä, hyvää ruokaa ja silmäkin lepää kivassa sisustuksessa. Ravintola oli eilenkin äärimmilleen täynnä  ja ympärillä puhuttiin sekä englantia että italiaa eli jos ravintola kiinnostaa niin suosittelen varaamaan edellisenä päivänä pöydän... 


Tilasimme koko porukalla Fiorentinan ja joitain lisukkeita eli salaattia, papuja ja höyrytettyjä vihanneksia sekä lämmintä tomaattileipää. Alkuun proseccoa ja sitten punaviiniä lihan kanssa. Annos oli enemmän kuin riittävä, mutta jälkiruoalle jäi kuitenkin tilaa... Kuten ystävämme totesi: "Jälkiruoalle löytyy aina tilaa."


via Carlo Ravizza, 2

20149 Milano

Herkullinen t-luupihvi melkein syöty...

 Pitkästä aikaa tiramisua.
 Tunnelmallisen rento ja tyylikäs ravintola.

Aterian päätteeksi hieman kahvia.1 kommentti: