tiistai 5. maaliskuuta 2013

martedì

Tiistai on ollut todella arkinen päivä, kun on ollut kaikenlaisia hommia hoidettavana... Kaupassakäyntiä, lastenvaatteiden läpikäyntiä (pienet pois, uusia tilalle), Minisiskon ruokien kokkaamista, Vogue Italian selailemista, lasten viemistä kouluun, kylpyhuoneen järjestämistä, kalenterin päivittämistä lasten aktiviteeteillä ja sen sellaista. Kaikkea sitä mitä arkeen kuuluu. Niin ja jotta tavallinen tiistai ei olisi ihan niin tylsä klikkailin Diane von Furstenbergin vaaleanpunaisen kevätpaidan ostoskoriin ja nyt se on tulossa tännepäin piristämään tulevia arkisia tiistaipäiviä!


Kauppareissulta tulppaaneja.

 Tennareilla vähän kimallusta arkeen.
 Poppoolle ruokaa.
 Vauvan sapuskat tulossa. 
Minisiskoa naurattaa retrohenkinen paita,
 ettei pysy reppana edes tolpillaan vaan aina pyllähtää lattialle.
Lounas & lukemista.

Kylppärin järjestelyä ja orkidea piristämään aamuja.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö ole! :) En ole muuten retroilukuosien fani, mutta tuo oli suloinen ja ostettu aikanaan keskimmäiselle.

   Poista
 2. Hei,
  osuin blogiisi Riikan blogin kautta ja mielenkiinnolla luen blogiasi. Kotiäiti itsekin ja hauskaa kuulla, miten se arki sujuu siellä kaukana. Miten vertaisit kotiäitinä olemista täällä Suomessa vs. Italiassa? Koetko, että se on siellä sinulle antoisempaa vai olisitko mieluummin kotisuomessa viettämässä tätä elämänvaihetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Olen ollut kotona myös Suomessa esikoisen kanssa, mutta onhan ulkomailla oleminen tietenkin jännittävämpää kuin siellä Pohjoisessa. Muuten aika samanlaisena se arki rullaa riippumatta missä sitä on. :) Täällä on yleistä olla kotiäiti ja useat naiset jättäytyvät ihan vapaaehtoisesti töistä pois ollakseen kotiäiteja/rouvia. Äidit ja lapset ovat täällä kyllä aikamoisella jalustalla.

   Poista
 3. Hogan Rebelit on aivan loistavat, taatusti tuo kimallusta arkeen!

  VastaaPoista