lauantai 29. joulukuuta 2012

Chiara Ferragni osaa tämän paremmin

Mies halusi aamulla koettaa ottaa pari ns. muotiblogikuvaa tuossa kaarella, kun lähdimme ihmettelemään keväistä säätä...  Totesimme, että kun Italian tunnetuin muotibloggaaja The Blonde Saladin Chiara ottaa usein kuvia tässä meidän lähiympäristössä niin täytyy sitä itsekin yrittää. Noh täytyy sanoa, ettei taida tästä rouvasta tulla mallia tai muotibloggaajaa. Ilmeet ovat ihan sekopäiset. Saappaatkin ovat pölyiset. Huoh.

 Joka tapauksessa mahtava päivä: loisto sää (aurinkoa ja +7), leikkipuistoilua&kävelyä Parcossa, herkullinen lounas luottokokin tekemänä (kiitos aviosiipalle), leffahetki lasten ottaessa päikkäreitä ja La Rinascenten alennusmyynteihin ihan vain kahdestaan aika monen muun milanolaisen kanssa.

Ciao!

"The Zoolander"

"Perusnaama"

"Okei...ei musta tuu mallia"

Viitta muji, villapaita Uniqlo, farkut Zara, saappaat Vagabond, käsineet Sauso, kaulaliina  Stockmann, aurinkolasit Prada. 10 kommenttia:

 1. Upeat maisemat ottaa asukuvia ja todella kaunis asu! :)

  Rentouttavia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavasti en päässyt ihan sinun tasolle, mutta hyvä yritys eikö. ;)

   Poista
 2. Helou hottis! Sain vihdoinkin linkattua sun blogin kännykkään ja katselin viimeisimmät kuvat. Ihana muotibloggarmalli! ;) Hyvää trippiä!

  VastaaPoista
 3. Haha, ihana ilme ekassa kuvassa! Oikein hyviä muotibloggarikuvia :-) Tykkään tosi paljon tosta viitasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitta onkin ollut loisto ostos, kun kuljen edestakaisin autolla 2xpäivässä koululle. Ei tarvitse olla niin paksuja takkeja. Plussaa myös, että on 100% villaa eikä maksanut kuin satasen. :D

   Poista
 4. Hih, tällaiset on hauskoja!:) Oikein tyylikästä menoa. Itse otan jokaista onnistunutta kuvaa kohden noin 20-30 huonoa, joten harjoittelemaan vaan:) Siinä sadannen laukaisun kohdalla sitä jo rentoutuu ja näyttää yleensä normaalilta tai sitten huomaa että vetoketju on ollut koko kuvasarjan ajan auki ja koko homma täytyy aloittaa alusta :D

  VastaaPoista
 5. Hih, tällaiset on hauskoja!:) Oikein tyylikästä menoa. Itse otan jokaista onnistunutta kuvaa kohden noin 20-30 huonoa, joten harjoittelemaan vaan:) Siinä sadannen laukaisun kohdalla sitä jo rentoutuu ja näyttää yleensä normaalilta tai sitten huomaa että vetoketju on ollut koko kuvasarjan ajan auki ja koko homma täytyy aloittaa alusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei taida 5-6 kuvaa riittää. Ottaahan "oikeat" valokuvaajat varmaan satoja kuvia ja niistä valkkaavat pari parasta otosta.

   Poista
 6. Kaunis malli ja nätti asu. Hus-pois turha vaatimattomuus :)

  VastaaPoista