tiistai 4. joulukuuta 2012

I wish I was in...

Tällä hetkellä toivoisin olevani jossain ihan muualla, vaikka Comojärvellä tai oikeastaan missä vain.  

Mies lähti sunnuntai-iltana Suomeen työmatkalle ja siitä lähtien on ollut haipakkaa menoa. Tänään koko touhu huipentui, kun Pikkusiskolla oli muutama vesikello kaulan alla ja muutenkin ihoa kutitti joka paikasta. Pari kuukautta olemme pystyneet välttelemään vesirokkoa, mutta nyt se on sitten meilläkin. Sekä Isoveljen että Pikkusiskon luokalla on tämä rokko pyörinyt koko syksyn eikä kukaan ole ollut suojassa - ei edes rokotuksen saaneet. Onneksi saimme palkattua T:n tekemään sen 25t viikossa, kun muuten olisin aivan sekopäinen.

Nyt ovat lapset jo nukkumassa ja nautiskelen Michael Bublen musiikista, kynttilöistä ja glögistä. 

Kuvat ovat meidän asunnonetsintävisiitiltä kesäkuussa, kun parin Milanopäivän jälkeen vietimme viikonlopun Comojärvellä. Minisisko-vauva oli silloin vain 7viikkoa vanha... 
4 kommenttia:

 1. Oi mitkä maisemat! Onko tuo kolmas alin kuva jonkun hotellin alueelta? Muistatko minkä? Ihan mielettömän maisemat! Pääseeköhän tuosta vielä uimaan järveen? :)
  /L

  VastaaPoista
 2. Hmmm... hieman sekoilua, kun kommentti näkyi kahtena.

  Siis hotelli oli ihana tunnelmallinen hotelli ja me tykkäsimme tosi paljon.Hotellista pääsee suoraan järveen uimaan rappusia pitkin eli vaihtoehdot uimiselle ovat järvi tai uima-allas.
  http://www.villaserbelloni.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Pitääkin heti tsekata toi hotelli. Näyttää niin hyvältä! Ihanaa itsenäisyyspäivää Milanoon! :) /L

   Poista