sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Valmisteluita

Me olemme olleet viikonlopun nelistään, sillä Mies lähti laskettelureissulleen (joululahja minulta) kokeilemaan Alppien laskukelejä ja minä jäin tosiaan lasten kanssa kotiin.  Viikonloppu onkin sujunut to do -listojen parissa, jouluaaton menun suunnittelussa, ulkoillessa, ostoksilla, joulusiivousta käynnistellessä mm. liinavaatekaappi on nyt ojennuksessa ja Pikkusiskon kanssa olemme pohtineet minkä mekon hän laittaa jouluna. Vaihtoehtoja oli monia, mutta tänä vuonna ei paljetit tai tyllit houkuttaneet vaan harmaa villakangasmekko vihreillä yksityiskohdilla. Kolmevuotiaalla on jo yllättävän hyvä silmä, mitä pukeutumiseen tulee ja kun oli vielä nähnyt äidin smaragdinvihreän joulumekon niin valinta oli selvä. Juhlakengät uupuivat, joten ne piti sitten eilen käydä ostamassa. Vauva jäi kotiapulaisemme T:n hoitoon ja lähdin kahden isomman kanssa kävelylle puiston halki sekä juhlakenkäostoksille. Jacadin liike on Parco Sempionen toisella puolella, joten saimme hoidettua ulkoilut ja ostokset yhdellä reissulla. 

Tänään ei varmasti kamalasti liikuta minnekään, sillä vesirokko on taas iskenyt kyntensä lapsiin ja nyt on Minisisko-vauvan vuoro. Onneksi on konsultoitu aamulla meidän omaa lastenlääkäriä Dottoressa Stefaniaa, saatu ohjeet ja näppyjä on nyt vain muutamia, joten toivotaan sen menevän nopeasti ohi...   Sitä paitsi ulkona sataa tihuttaa ja on muutenkin kolea ikävä ilma, joten pieni kotoilu ja joulujärjestely tuntuu ihan kivalta. 

Hyvää 3. adventtia! Joulu lähestyy kovaa vauhtia...

Suloiset juhlakengät.

 "Kato äiti, kolikko."
Kaksi  harmaata mekkoa päällekäin...


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi nyt vasta tajusin mistä me 'tunnetaan'. Vähän hitaalla täällä käydään :D. Ihanaa, että teidän kuulumisia voi seurata nyt tätä kautta.

  Kengät ovat tosi kauniit, sellaiset klassiset. Itse pidän samantyylisistä meidän neidillä ja onneksi täällä Belgiassa on myös kivat valikoimat. Mayoralin mekko on myös ihana, meilläkin on merkin mekkoja kaapissa useampi.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :D No juu täällä blogimaailmassa ollaan.

   Mä olen tässä vanhemmiten lämmennyt klassisemmalle tyylille. Tai kyllä edelleenkin pidän reippaasta "POP" tyylistä arkipukeutumisessa, mutta juhliin tykkään hankkia jotain söpöä ja ehkä hieman vanhanaikaista. Mayoraliin tutustutti eräs ystävä, joka on ihan hulluna ko. merkkiin...

   Poista