torstai 27. joulukuuta 2012

Monte Napoleone

Vieraat lähtivät eilen illalla ja koti on taas palautunut pikkuhiljaa normaalirytmiin. Mies käväisi tänään töissä tekemässä jotain pikkujuttuja ja sillävälin otin jo suurimman osan joulukoristeista pois, kun ne vaan eivät enää tunnu kivoilta. Tykkäämmekin laittaa koristeet jo hyvissä ajoin ja heti joulun jälkeen alkaa kodinsiivous. En kyllä jaksa missään nimessä odottaa loppiaiseen...

 Iltapäivällä lähdimme vaihtamaan joulupukin tuomaa trenssiäni sopivampaan kokoon ja samalla tuli nappaistua muutamat kuvat. Alennusmyynnit ovat alkaneet kuten varmaan joka paikassa ja ihmisiä oli paljon liikenteessä tutkimassa valikoimaa.


4 kommenttia:

 1. Tuolta kadulta löytyykin mukavasti tarjontaa ja ainakin Dmagazinestä tuli tehtyä silloin joskus löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjonnan lisäksi on kiva ikkunashoppailukatu... Kauniita somistuksia ja tyylikkäitä ihmisiä.

   Poista
 2. Mäkään en jaksa joulua loppiaiseen saakka, mutta uudenvuoden yli kuitenkin. Sitten vuoden ekana päivänä on hyvä pistää joulukamat pakettiin ja viedä alakerran komeroon odottamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu, että välipäivät ovat sopiva ajankohta riisumiselle ja sitten uuden vuoden kynnyksellä onkin jo raikas, "uusi" koti. Olin jo ennakoinut ja ostanut vaaleanpunaisia hortensioita, joten nyt ne raikastavat kivasti eteistä.

   Poista