keskiviikko 2. tammikuuta 2013

No glitz & glamour...

Tanti auguri di buon 2013!

Me lähdimme viettämään viimeistä joululomaviikkoa Alta Badiaan. Kotona kuitenkin skoolasimme pikaisesti uudelle vuodelle ja sitten hiivimme nukkumaan jo ennen vuoden vaihtumista, kun itse sairastuin flunssaan enkä meinannut pysyä tolpillani. Mieskään ei sitten yksin viitsinyt valvoa ja muutenkin aamulla oli aikainen lähtö kohti Dolomiittejä. Meillä ei siis tosiaan vietetty railakkaita bileitä tai pukeuduttu paljetteihin...  

Eilen tosiaan pääsimme lounasaikaan tänne perille ja vietimme leppoisan iltapäivän ja illan. Tutustuimme tähän meidän pikkukylään (paljon ihania kauppoja ja uusi pipo bongattu), syötyä superihana lounas, lapset leikkivät lumessa ja mies kävi illalla vielä saunassa. 

Nyt koetan nitistää tämän flunssan hörppimällä vihreää teetä ja lepäilemällä meidän asunnossa tyttöjen nukkuessa päiväunia. Peukut pystyssä, että jo iltapäivällä on melkein terve olotila. Mies ja Isoveli lähtivät heti aamupäivällä kokeilemaan rinteitä. Kummatkin innosta puhkuen. Toivottavasti huomenna myös Pikkusisko pääsee mukaan kokeilemaan ekaa kertaa laskettelua. Ainakin neitokainen oli ajatuksesta hyvin innostunut.

Mukavaa keskiviikkoa missä ikinä sitä vietätte! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti