perjantai 11. tammikuuta 2013

Sometimes you just need retail therapy.

Ensimmäinen arkiviikko on vain hujahtanut ohi. Fiilikset ovat olleet aika väsyneet koko poppoolla, sillä tottahan toki maanantai-iltana nousi Pikkusiskolle kuumetta ja kotona vierähti sitten seuraavat kaksi päivää sairastellessa. Minisisko kuten mieskin on ollut tavanomaista väsyneempi omasta keuhkoputkentulehduksestaan, vaikka lääkkeet ovat selkeästi auttaneet. Toivottavasti flunssat ei enää iske meihin... 

Rankan toipilasviikon jälkeen on ihanaa, että tänään on perjantai ja perjantai-illan jutut. Vielä mukavammaksi tämän päivän tekee se, että käväisin pienellä terapiakäynnillä kaupoissa. Lapsille löysin alesta ihania juttuja - on se kiva, että on puettavana kolme lasta - enkä itsekään poistunut täysin tyhjin käsin. Kevät ja lämpimämmät säät voivat kohtapuolin tulla, sillä alkaa olla vaikka mitä kivaa jo kaapissa.


Zarasta Pikkusiskolle uusi "koulu"takki kevääksi ja raitamekko, 
Minisiskolle takki ensi syksyä varten ja Isoveljelle taas uudet farkut.


Ei tosiaankaan mitkään leikkipuistokengät... 
Missonin keväthuivi piristää mieltä.


Viikonlopuksi olisi kaikenlaista kivaa suunnitelmissa mm. museokäynti, ulkona syömistä, ostoslistan tekemistä miehen työmatkaa varten. Parin tunnin päästä alkaa viikonloppu, kun käyn hakemassa lapset kotiin ja mieskin on tulossa aikaisin kotiin. Jääkaapissa odottaa meidän perjantai-illan perhe aperitivo hetkeä varten juustoja ja hedelmiä sekä terveellinen tammikuu merkeissä myös Pellegrinoa juomaksi. 

Buona giornata!

11 kommenttia:

 1. Ihanat kengät!! Joo, ehkä muualle kuin leikkipuistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta italialaiset äidit ovat usein vastaavissa leikkipuistossa... Joten ehkä vain sopeutuisin paremmin täkäläiseen elämään. ;)

   Poista
 2. Joo, ihanat kengät -eikä huivikaan hullumalta näyttänyt :-) Kevättä kohti!

  VastaaPoista
 3. Tosi stylet kengät, kelpais mullekin!!

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla. Ollaanko me ennestään tuttuja? Mulla olis vähän sellainen kutina, että voitas ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... en tiedä. Ehkäpä muilta foorumeilta?

   Poista
  2. Joo, siis foorumituttuja sieltä, missä et enää ole niin aktiivinen.

   Poista
 5. ...en tiedä, paljonko blogillasi on lukijoita, joten uskaltauduin haastaamaan sinutkin 3x11-peliin mukaan! Löytyy blogistani :-)

  VastaaPoista