maanantai 21. tammikuuta 2013

Monday

Se olisi sitten taas maanantai ja uusi arkiviikko. Maanantai on alkanut vauhdikkaissa merkeissä, kun olin aamupäivällä Minisiskona kanssa cappucinolla ja panettonella erään tutun italialaisen äitikaverin luona. Sitten tein hieman opiskelujuttuja ja sen jälkeen lähdinkin hakemaan lapsia koulusta...


Äiti ja tytär kumppareissa. Ainoa oikea kenkävalinta.

Viikonloppu meni täälläpäin Eurooppaa leppoisissa merkeissä, kun ulkona satoi vuorotellen räntää tai vettä oikeastaan kokoajan perjantai-illasta maanantaiaamuun asti. Onneksi meillä oli sentään Suomeen matkalla ollut yövieras, joka piristi meidän viikonloppua ja pääsi nauttimaan meidän itsekokkailemasta intialaisesta currysta & naanleivästä. Viimeiset pari päivää voi oikeastaan summata näillä sanoilla.

Sade ja raaka, kosteankylmä ilma. 
Kokkailua & leipomista. 
Afrikan tähden pelaamista, legoilla rakentelua ja yleistä leikkimistä.  
Koulu- ja työjuttujen miettimistä. 
Pikaulkoiluja sateen tauotessa. 
Leffailta ja karkkilakon hetkellinen rikkoutuminen. 
(Romanttinen?) reissu ruokakauppaan ihan kahdestaan.

Mutta nyt hauskaa iltaa ja energistä viikkoa!

Ei edes mustavalkoinen kuva... 


Puistostyle.
4 kommenttia:

 1. Ooh Hunterit, itsekin olen miettinyt niiden hankkimista, olisivat olleet jo monta kertaa tarpeen täälläkin. Oletko ollut omiisi tyytyväinen? Meidän tytöllä on ihana mini-Hunterit ja ne on söpöyden huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut Huntereihin tyytyväinen ja voisin ostaa vaikka toisetkin... :P Mieskin jopa kehui niitä tyylikkäiksi, kun ne ekan kerran näki. Mini-Hunterit ovat söpöjä ja meillä on tuolla kaapissa muutamat odottamassa, että keskimmäisen ja viimeisen jalka kasvaa...

   Poista
 2. Ciao bella! Piiitkästä aikaa. Kävin lukasemassa pidemmältä ajalta nyt noita postauksia, kun paljon oli mennyt ohi. Teidän nuorimmainen on kyllä niin lutunen. Ja tyttelillä niiiin hienot kumpparit!
  Missonistakin sielä kirjoittelit. Mulle on tullut jo limitti vastaan, vaikka mietityttääkin tapahtuma. Italiassa on vain jotenkin typerä tapa puida samaa asiaa vaikka 3 h putkeen televisiossa....Niin ja ei vain kerran vaan useana päivänä viikossa...Tosta puhutaan varmaan vielä vuosien päästä....ihan niin kuin noista pikku tyttöjen katoamisistakina ja murhista tai mitä lie ollutkaan. Mitäs mieltä olet italialaisista keskusteluohjelmista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset kumpparit ovat ihan pop ja kaikista ihanimmat, kun niissä on vielä kukkia...

   Mä en ihan hirveästi pysty seuraamaan keskusteluohjelmia, mutta italialainen tv on ylipäätänsä musta hauska. :D Paljon korkkarinaisia tanssimassa. :D :D Mutta miesten mielestä calcio on parasta. ;)

   Poista