keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Wedding fever

Tai ei nyt ehkä enää, mutta 7v. sitten valmistauduimme tulevana viikonloppuna pidettäviin häihimme. Melko vaikea uskoa, että tätä hääpäivää juhlitaan Milanossa. Ei sitä silloin voinut kuvitella, että meillä olisi kolme lasta ja perheenä olisimme asuneet jo kaksi kertaa ulkomailla...  Time flies when you are having fun (and you have kids)! 


Lainakorit ruusunterälehtiä varten... 


Yksi lahjakin saapui meille ennen hääpäivää.


Viimeinen sovitus Morsmaikussa. 

Maailman ihanimmat ja kauneimmat silkkikengät. Niin ja oliko tämä enne... Made in Italy?

7 kommenttia:

 1. Ihanaa tulevaa seitsemänvuotishääpäivää teille! Me ollaan tänä keväänä oltu naimisissa jo 12 vuotta, ihan käsittämätöntä... Viimeiset 10 vuotta (eli siitä asti kun sai lapsia) on kyllä mennyt ihan hillitöntä vauhtia. Välillä haluisi melkein jarruttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) 12v on jo kunnioitettava luku. Congrats! Ehdottomasti lasten jälkeen aika on mennyt todella kovaa vauhtia eteenpäin.

   Poista
 2. Hyvää hääpäivää! Miten aiotte juhlia sitä?

  Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa... Täytyy rientää heti katsomaan.

   Kiitos. Mies on varannut Nobusta pöydän eli syömään olemme menossa. Ihanaa laittaa muutakin päälle kuin veluuriverkkarit kuorrutettuna lasten oksennuksella. :P

   Poista
 3. Hyvää hääpäivää ja onnittelut hienosta saavutuksesta! Ja mahtava hääpuku sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hääpuku oli juuri sellainen kuin halusin ja voisin edelleenkin sen päälleni laittaa. Yksinkertainen ja silti joku juttu, kun kirkossa oli tuo pitsi"jakku" tai lähinnä se oli pitsipaita.

   Poista
 4. Ihana hääpuku ja ihanat kengät!!!

  VastaaPoista