maanantai 28. tammikuuta 2013

Un brioche e un cappucino, per favore!

Milanon on tänään vallannut todellinen arkisää, kun ulkona sataa RÄNTÄÄ! Eilen oli niin kaunis ja mukava sää niin tämmöistä ei millään nyt jaksaisi. Tämä talvi voisi nyt pikkuhiljaa loppua...

Onneksi voi palata eiliseen kivaan, aurinkoiseen sunnuntaihin.  Ulkoilua ja kahvittelua. Aurinko paistoi, vaikka asteita oli vain pari. Kaikilla oli mukavaa tai ainakin melkein kaikilla. Isoveli nimittäin totesi kävelymme aikana katkerasti: "Teillä on ollut 17 minuuttia kivaa ja meillä on ollut nolla minuuttia kivaa."

Cappucino.

Kahvila.

Minisisko tarkkailee.


Miehen dream car eli Porsche. Ei ehkä paras auto viisihenkiselle perheelle... ;-)

Sunnuntain relaxed poolo look.

Isosisko.

Discovärit.


8 kommenttia:

  1. Onpa mukava asu, ihana karkin värinen laukku, mukavan keväinen. Täällä eilen vesi sulatti lumet ja huomiselle luvataan kymmentä astetta, jess!

    Niin ja yksi cappucino tännekin kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockalta ostin viime keväänä tuon Michael Korsin pikkulaukun. Ekaksi meinasin ostaa jonkun ns. perusvärin, mutta sitten alkoi tehdä mieli jotain muuta. Laukku ei kovin kalliskaan ollut niin rajumpi väri sopi siihen.

      Ai jo 10 astetta. Huomiseksi on luvattu myös 10, mutta realfeel-indeksi sanoi sen olevan lähempänä 4 astetta ts. taas sikakosteaa...

      Poista
    2. Sama täällä, tänään on satanut kuin sieltä kuuluisasta Esterin ...

      Tuollaisessa pikkulaukussa minäkin uskaltaisin ostaa karkkivärin, nimittäin isossa se voisi olla omaan makuuni liian räikeä.

      Sinulle on tunnustus blogissani :).

      Poista
  2. Just hyvät värit, tykkään tosi paljon! :)

    Luin monta muutakin postausta kerralla, kivoja juttuja. Varsinkin teidän päivästä kertova oli tosi kiinnostava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään kynnyksellä sitä menee jotenkin sekaisin väreistä. Tai siltä ainakin tuntuu. Ehkä se on tuo hetkittäin pilkistävä aurinko...

      Kiva, kun kävit!

      Poista
  3. Kiitos ihanasta blogistasi Betty!
    Kirjoituksiasi on todella mukava lukea ja kauniita kuviasi on ilo katsella. Olen itse aivan rakastunut Italiaan ja haaveilen mahdollisesta Italiassa asumisesta perheeni kanssa. Millaisena sinä olet kokenut lapsiperheen arjen vieraassa maassa? Varmasti teettää paljon työtä kouluunkuljetukset ynnä muut, mutta olisi mukava kuulla, eroaako arki Italiassa miten paljon suomalaisesta arjesta. Toivottavasti jatkat vielä kauan blogiasi. Mukavaa päivää sinulle ja perheellesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti. Kiitos! :) Lapsiystävällistä ja helppoahan täällä on asua. Arki ei sinänsä eroa juurikaan suomalaisesta arjesta, mutta ainakaan Milanossa ei kovin montaa leikkipuistoa ole ja täältä on turha etsiä kurahousuasuisia lapsia. Jos sataa niin ollaan sisällä. Lasten kanssa on helppo olla. Ne vaikeudet tulevat sitten byrokratiasta ja muusta paperisählästä.

      Poista
  4. Ihania kuvia! Mulla on niin kova ikävä Milanoon, ihanaa että saan nähdä täällä kuvia sun elämästä Milanossa.

    VastaaPoista