sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tavallinen, ihana sunnuntai

Sunnuntai oli tavallinen sunnuntai, harmaa sadepäivä. Meillä ei ollut mitään sen ihmeellisempää tekemistä. Nukuimme lapsiperheeksi harvinaisen pitkään eli yhdeksään. (Minisisko heräsi jo kuudelta, mutta vetäisi pullon maitoa ja jatkoi uniaan.) Syötiin aamiaiseksi kaurapuuroa. Join Liptonin Earl Grey pussiteetä ja mies joi kahvia. Lököiltiin kotona puoleen päivään asti yöpaidoissa. Tiskasin, kun tiskikone meni rikki. Käytiin kävelyllä. Luettiin lehtiä. Mies leipoi jauheliha/tonnikalapitsaa. Minä marmatin jostain tavallisista jutuista. Pyykkikone pyöri. Lapset tappeli, mutta sitten taas jatkoivat leikkejään. Tytöt ottivat päikkärit. Isoveli pelasi käytäväfutista isänsa kanssa. Syötiin pitsaa. DVD:ltä tuli Robin Hood ja vanhemmat saivat hengähdystauon. Miehelle toivotettiin hyvää työmatkaa ja katsottiin ikkunasta, kun hän lähti taksilla. Lapset meni iltapesulle. Pikku Kakkosta katsottiin iPadiltä, jotta sain valmistettua iltapalan. Syötiin taas puuroa, mutta tällä kertaa pakastemustikoiden kera. Isoveli meni reippaasti nukkumaan. Pikkusiskolla oli sata ja yksi selitystä miksi ei väsytä. Mm. yöpaidan housut oli aina väärinpäin ja tukassa oli takkuja. Minisiskoa ei huvittanut syödä, mutta seisoskeli kovasti ja huusi "äittä". Nyt ne nukkuu. Juttelin äidin ja isän kanssa. Luin blogeja. Kirjoitin pari meiliä. Pitäisi mennä nukkumaan, mutta sitä ennen pitäisi tehdä hommat loppuun. 

Ei tämän tavallisempaa päivää voinut ollakaan.  Silti aika ihana ja kotoisa. 

Home is where the heart is...6 kommenttia:

 1. Kiva ja kodikas postaus! Jos kaipaan arjen keskellä turvatankkauksen, voin aina lukea tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavalliset päivät ovat oikeasti tosi kivoja. Vaikka juhlahetketkin ovat ihania niin nyt erityisesti pitkän juhlakauden jälkeen on kiva vain nauttia tavallisesta, leppoisasta ja hyvästä arjesta.

   Poista
 2. Ai teilläkin mies on pizzakokki :) Meillä mies vääntää lähes joka perjantai Jamie Oliverin ohjeella pizzaa.

  Tavallinen arki on sitä parasta, hyvin usein. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mies tykkää kokkailla ja meilläkin on Jamien ohje käytössä. :) Mukavaa viikkoa teillekin.

   Poista
 3. Ihanalta päivältä kuulosti,ihan kaikessa tavallisuudessaan. Tuntuu että, tuollaisille päiville ei nykyään osata enää antaa arvoa.
  Iloa päivääsi,Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jokaisen päivän tosiaan tarvitse olla täynnä sirkushuveja ja jotain erikoista. Sitä näin iän myötä ja erilaisten kokemuksien kautta osaa arvostaa yhä enemmän nk. hyvää arkea. Että kaikki on tavallista ja mukavaa sekä perheellä (itse mukaan lukien) on hyvä olla.

   Kiitos samoin! Iloista viikkoa sinulle!

   Poista