lauantai 4. toukokuuta 2013

Champagne & oysters?

Ihan oikeasti tuo on kysymys mikä pitäisi kysyä aina lasten syntymäpäiville osallistuvilta vanhemmilta... (Tässä oletan, että kaikki tykkäävät skumpasta ja ostereista...) Ja arvatkaa vain mikä oli vastaus meiltä! "Yes please, we would  love some..."

Olimme tänään aivan uskomattoman hienoissa lastenjuhlissa. Kaikesta näki, että party planner oli ollut vastaamassa juhlista ja kaikki sujuikin kuin tanssi. Syntymäpäiväsankarin vanhemmat viettivät rennon päivän party plännerin touhutessa ja huolehtiessa kaiken sujuvan aikataulussa. Hello Kitty -teemaiset koristelut, ruoat, ohjelma, kakku. Kaikki oli täydellistä. Juhlat olivat yhdessä Milanon parhaassa kalaravintolassa, minne päivittäin tulee tuoretta kalaa mm. Sisiliasta. Ravintola La Risacca 6 on kaupungin kerman suosiossa ja siellä voi iltaisin nähdä italialaisia julkkiksia laidasta laitaan. Victoria Beckham on kuulemma myös tässä ravintolassa syönyt. Eikä paikkaa turhaa kehuttu, sillä juhlamenu oli aivan mielettömän herkullinen.  Menulla oli mm. tajunnan räjäyttävä tonnikalatartar ja suolakuorrutteessa paistettu meriahven.

Ajattelimme, että juhlissa kuluu pari tuntia ja sitten tulemme kotiin. Kaiken kaikkiaan melkein kuusi tuntia vierähti juhlissa ja oma ajatuksemme lähteä illalla kahdestaan illalliselle kaatui siihen. Eikä kyllä suoraan sanoen mahaan edes mahtuisi mitään! Aika meni kuin siivillä ja oli kyllä uskomattoman mahtava päivä. Hauskin keskustelu oli, kun meitä oli neljä naista keskustelemassa ja tuli puheeksi mitä oli tehnyt ennen lapsia. Saatte arvata kuka näistä neljästä EI ollut entinen La Perlan alusvaatemalli, huippubrändien kuten Trussardin näytösmalli tai venäläinen sisustussuunnittelija? Siinäpä pulma ratkaistavaksi näin lauantai-illan ratoksi.

Muutamia kuvia tuli otettua, mutta suurin osa ajasta kului jutellessa ja nauttiessa tunnelmasta ja juhlista!


Osteria Al Risacca 6
Via Marcona (Via B.Cellinin kulmassa)

Buona Serata!

6 kommenttia:

 1. Ei pysty kommentoimaan mitään, kun on (sormetkin) niin kateudesta kankeina... Ei vaan, kuulostaa mahtavalta - etkä olekaan kertonut, että työskentelit aikaisemmin näytösmallina?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli ja mahtava kokemus. :D Juu pääsi mun catwalk ajat unohtumaan. LOL Pitäisi varmaan lisätä tuohon, että arvatkaa kuka oli tavis. ;)

   Poista
 2. Onpa kerrasaan ihanan näköiset juhlat, minä tykkään näistä tyylikkäästi toteutetuista teemajuhlista. Ja aikuisten menu ei kuulosta myöskään yhtään huonommalta.

  VastaaPoista
 3. Mitäpä sitä ei LAPSEN eteen tekisi. Taitoivat olla enemmänkin vanhempien show off -bileet, vaikka se ei tietenkään sulje pois sitä, etteivätkö hienot olisi olleet. Samppanja maistuisi minullekin synttäreillä, ostereiden perään en ole koskaan oikein ymmärtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä lapset että aikuiset viihtyivät. Aikuisille oli skumppaa ja muita herkkuja. Lapsille sitten taas taikuria, tanssimista, kasvomaalausta jne. Hyvien juhlien merkki on, kun kaikki viihtyvät.

   Poista