tiistai 14. toukokuuta 2013

run baby run...

Tämän päivän "vain minä" -aktiviteetti oli (etanan vauhti) lenkki Parco Sempionessa. Muutoin olen kotosalla, kun Isoveljelle iski mitä todennäköisemmin pusutauti tai ehkä virallisemmin mononukleoosi. Viime yö meni kuumeista ja itkuista poikaa lohdutellessa, kun kurkuun sattui ja oli paha olla. Taisin nukkua omassa sängyssä, Isoveljen sängyssä, lattialla ja sitten en nukkunut ollenkaan. Koulussa on siis menossa joku epidemia ja meidän perheen ensimmäinen uhri on Isoveli. Onneksi Mies vei tänään Pikkusiskon kouluun ja sain jäädä tänne silmät ristissä haahuilemaan. Toinen onneksi oli se, että T on koko päivän täällä siivoamassa ja ylipäätänsä auttamassa kaiken kaaoksen keskellä. 

Päivän asiaan eli lenkkeilyyn... Milanossa lenkkeily on ykkäsharrastus, jos katsoo tuolla puistossa juoksevia laumoja. Varsinkin viikonloppuisin saa melkein varoa, ettei jää eri tasoisten ryhmäjuoksijoiden, yksinjuoksijoiden ja muutamien superlujaa juoksevien alle. Ainakaan milanolaisten satsaus ulkonäköön ei ole siis pelkästään vaatteiden kautta vaan myös urheillaan. Aamulla koulussa todella monella äidillä onkin jo jumppavaatteet tai juoksuvaatteet jo heti aamusta päällä, jotta voi sitten hurauttaa autolla joko kuntosalille tai puistoon juoksemaan. 

Löysin tämmöisen ns. reittiohjeen Blaze Travel Guiden sivuilta liittyen Parco Sempioneen eli jos joku juoksemisesta innostunut lukee blogiani niin tuolta löytyy ohjeet. Blaze on muutenkin kiinnostava sivusto eli  juoksijoiden opaskirja maailman eri kaupunkeihin. 

Buona giornata! 

4 kommenttia:

 1. Parco Sempione non kyllä tosi kiva, siellä olen itsekin muutamaan otteeseen lenkkeillyt :) Pikaista toipumista pojalle, meilläkin kovasti tytöllä kurkku kipeä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi poika parani parissa päivässä ja on nyt taas kunnossa. Hieman väsähtänyt edelleen, mutta onneksi edessä on viikonloppu.

   Parco Sempione on kiva paikka juosta. Niin ja meille "takapiha".

   Poista
 2. Kivat juoksumaastot. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos voidaan paremmin! Juoksumaasto ei ole tosiaan hullumpi.

   Poista