keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sporttailua ja muuta

Tämä viikko on hujahtanut ihan kamalaa vauhtia jo puoleenväliin! En voi uskoa, että on taas keskiviikko ja vielä kaiken kukkuraksi jo ilta. Mies on edelleen töissä kuten muinakin iltoina, vaikka kello on jo kohta puolikymmenen. Lapset ovat tietysti jo nukkumassa.

Vauhdikkaaseen viikkoon on syynä kaikenlaiset aktiviteetit. Koulu on tällä viikolla työllistänyt ja työllistää vielä huomenna vanhemmat kaikenlaiseen mukaan. Kivaa tekemistä sinänsä, mutta Minisiskon kanssa on aina välillä pieniä aikataulullisia haasteita... 

Tänään oli vihdoin odotettu Isoveljen urheilupäivä ja olin siellä kuvailemassa sekä tietenkin kannustamassa poikaa eri rasteilla. Aluksi herraa hieman jännitti, että mikä juttu tämä oikein on ja se näkyykin ensimmäisissä otoksissa. Kun kisa alkoi niin innostuskin heräsi ja vauhtia riitti. Minun aamupäivä kuluikin jutellen muiden vanhempien kanssa, valokuvaten omaa poikaani ja Minisiskoa viihdyttäen. Samalla bongailin uusimmat muodintuulahdukset tyylikkäiltä äideiltä. Ainakin valkoiset housut on nyt vain pakko kaivaa kaapista esiin...Niin ja värikkäät lenkkarit (mieluiten New Balance:n sellaiset) on myös ostettava! Täytyyhän sitä sopeutua ympäristöönsä. Eikös?

Nyt taidan napata kupillisen kamomillateetä ja toivoa, että Mies saapuisi piakkoin kotiin... 5 kommenttia:

 1. Teillä kyllä on koulussa paljon aktiviteetteja! Tosi kiva juttu, varsinkin, jos on mahdollisuutta niihin osallistua. Ilmeisesti monikaan äiti ei siellä ole töissä?

  Minulla on ollut kauheaa sumplimista, että pääsemme edes lapsen kevätjuhlaan, kun se meinasi mennä päällekköin työjuttujen kanssa, mutta onneksi onnistuimme nekin sovittamaan. Mutta italialaisella maestralla on vähän vaikeuksia ymmärtää äitiä, jolla on niin omituinen työ, että se vaatii matkustamista :D

  Mieheni matkustaminen sentään on ihan normaalia, mutat että äitikin. ;) Ja vien vielä lapsenkin mukanani Suomeen, enkä jätä isovanhemmille, niin kuin Italiassa monesti on tapana! :)

  Eikö ihanaa, että on kevät ja voi pitää jo valkoistakin? :)

  VastaaPoista
 2. Koulussa on ihan KOKOAJAN jotain aktiviteettiä. Suurin osa äideistä ei ole töissä ja he, jotka ovat niin heillä on armeija lastenhoitajia ja muita sekä yleensä ovat yksityisyrittäjiä, jolloin aikataulut ovat näemmä hieman löysempiä. Miehellä on ihan sama tilanne eli hänelle on vaikeaa päästä paikalle, kun aktiviteetit alkavat vasta 9.30 ja loppuvat puolenpäivän aikoihin... Eli käytännössä koulun jutuissa on aina ne samat supertyylikkäät Birkin/Chanel -laukkuiset mammat ja minä. LOL

  Olen huomannut, että isovanhemmilla on iso rooli ja voivat hoitaa lapsia jopa koko heinäkuun vanhempien ollessa töissä. Ainakin näin on Miehen työpaikalla.

  Olet kyllä tosi outo, kun teet työtä JA matkustat vaikka olet äiti. Ihmeellistä! ;-)

  VastaaPoista
 3. Valkoiset farkut, jes! Suomessa ei ihan vielä olla valkoisten farkkujen pisteessä, mutta pikkuhiljaa... Ja NB-lenkkareita olen minäkin yrittänyt metsästää, mutta ne näköjään myyvät loppuun esim. Zalandolta alta aikayksikön - pari muutakin on siis samojen popojen perässä (mikä olisi The Next Big Thing, jos siirtyisikin suoraan niihin?).

  VastaaPoista
 4. Mulla on uudet valkoiset farkut ja haaveilen että laitan ne pian jalkaan. Eilen täällä oli ensimmäinen lämmin päivä, mutta tänään taas lähdin liikkeelle mun kevyessä Monclerin toppiksessa. Hyvä vinkki, täyttykin yhdistää ne NB:t valkoisiin farkkuihin. Mä oon kuolannut Isabel Marantin lenkkareita nyt jo vuoden, mutta ne on niin superkalliit ja aina loppu kaikkialta, joten NB:t ja valkoiset farkut on mun kesäasu.

  VastaaPoista