keskiviikko 29. toukokuuta 2013

jimmy choo'liday dreams...

Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä säätä ja vain toivoa, että se kesä joskus tulisi... Kuten muutkin Euroopassa asuvat bloggarit (esim. Maija, Sofia, Mrs.J) ovat useasti omissa blogeissa todenneet niin säät ovat vuodenaikaan nähden katastrofaalisen huonot. Italian opettajani Massimo totesi tänä aamuna, että useimmiten toukokuun lopussa hän käynnistää ilmastoinnin kesäksi päälle. Niitä oikeita kesäsäitä saa täällä odotella.

Suurin piirtein kuukauden kuluttua olemme lomailemassa ja nauttimassa kauniista Suomen kesästä - ei vielä koko perheen voimin, mutta ainakin lapset ja minä. Viimeinen kuukausi on ollut erityisen rankka, kun Mies on tehnyt melkolailla kellon ympäri töitä. Tämä taas on tarkoittanut sitä, että omalle vastuulle on napsahtanut kaikki lapsiin ja kotiin liittyvät jutut. Myös lapset alkavat olla valmiita pitkään lomaan, vaikka kummatkin mielellään kouluun joka aamu menevät. Koko perheenä emme tosiaan alusta asti lomaile, sillä työläisellä on paikalliset lomat ja lomakausi on myöhemmin. Elokuussa lomailemme sitten koko porukalla sekä Suomessa että Portugalissa. Varsinkin tuota Portugalin lomaa odotamme kaikki! Vaikka Suomessa on mukava olla ja lomailla niin hektistähän se myöskin on, kun vietellään lomaa eri puolilla ja koetamme tavata kaikki. Meidän ehkä suurin "ongelmamme" on tällä hetkellä oman paikan puuttuminen ja olemme Suomi-lomamme ns. muiden nurkissa. Ehkäpä tämän kesän jälkeen meilläkin on se oma kohde, missä viettää aikaa... Olemme nimittäin jo pitkään puhuneet omasta mökistä - missä voidaan olla juuri niinkuin huvittaa ja juuri niin alkeellisesti tai ei-alkeellisesti kuin haluamme- niin nyt tänä kesänä olisi tarkoitus, jos onni on matkassa löytää oma mökkitontti! Se jää tietenkin nähtäväksi, että löytyykö sellaista lyhyellä lomallamme, mutta jos ei etsi niin ei voi löytää...

Ennen lomaa on kuitenkin vielä paljon puuhaa ja tekemistä. Jotenkin olemme saaneet myös vieraitakin tänne vielä viimeisille viikoillekin. Ensimmäinen vieras E tuleekin jo huomenna ja hänen kanssaan lähdetään varmaan shoppailemaan outletteihin. Mies jo naureskeli aiemmin, että harvempi hänen (miespuoleinen) kaverinsa lähtee mielellään shoppailemaan koko päiväksi vaimonsa kanssa. Sanoinkin siihen, että tämähän oli aivan selvä homma. Isommat lapset ovat koulussa, mulla on auto ja vielä hauska shoppailusta innostunut herrasmies päiväseurana niin mitä muuta me voisimmekaan tehdä kuin ajella outletteihin!

Nauttikaa Suomessa kesäsäistä... Itse tyydyn ihailemaan omia rantavaatteita Portugalin loma mielessä! Ehkä Choot tulevat jo kesällä mökkirannassa käyttöön, ellei säät täällä parane siihen mennessä.

Buona notte!

Tämän kesän auringonotto lookki... 

Vuodelta käpy ja miekka Stella McCartney by H&M glitterbikinit.

Ihania värejä!

Hassunhauskat kumi-Choot

8 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta blogista. Käyn aina säännöllisesti kurkkaamassa. Mökkihaaveita meilläkin. Myytävät mökit eivät ole hääppöisiä täällä Etelä-Suomessa, joten itsekin olen miettinyt, joskos tontin osto olisi se järkevä päätös. Saisi tehdä mieleisen mökin valtsemaansa paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun jaksat käydä! :)

   Niinhän se on, että valmiit myytävät ovat aina jonkun toisen rakentamia ja suunnittelemia eikä välttämättä vastaa omia toiveita tai haaveita.

   Poista
 2. On kyllä todella oudot säät nyt Euroopassa, täällä hienot ilmat ja muualla kylmää? Outoa. Toivottavasti löydätte jonkun kivan oman paikan Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin teillä on olleet ihan mielettömät säät. Normaalisti täällä olisi toukokuun lopussa/kesäkuun alussa jo hirveän kuuma. Tänä vuonna näin ei ole... Toisaalta en valita, kun se kuumuuskin on aika raskasta arjessa,

   Poista
 3. Ihana ranta-asu. Missonin rantamekkoset ovat niin kauniita. Toivottavasti teillä tärppää mökkitontin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missonin mekot ovat tosiaan aika kivoja... Lisääkin voisi kaapista löytyä! ;-)

   Poista
 4. Www.stromso.fi
  Meillä ystävät rakentavat tuonne. Tunnissa saaressa stadista.

  Kristie

  VastaaPoista