maanantai 13. toukokuuta 2013

trendy mama


Upea viidentoista ruusun kimppu... Jokaiselta lapselta viisi ruusua äidille.
 Olipa mahtava viikonloppu. Parasta oli tietenkin äitienpäivä ja lasten ilo siitä, että voidaan taas juhlia jotain. Isoveli halusi jo antaa lahjansa perjantaina, mutta kerroin juhlapäivän olevan vasta sunnuntaina. Siihen herra 6vee tokaisi, että: "Aina sä haluat määrätä kaiken..." Se voi olla osittain totta, mutta tässä asiassa ei taida ihan päteä... Sunnuntaina sain nukkua pitkään tai ainakin oman määritelmäni mukaan melkein yhdeksään asti nukkuminen on juuri sitä. Lapset ja Mies olivat kattaneet pöydän ja valmistaneet tarjottavat. Iso lautasellinen hedelmiä, kreikkalaista jugurttia & hunajaa sekä kahvia. Kaikki äidin lempparit. Lahjat olivat myös ojennuksessa ja malttamattomat lahjanantajat siinä vieressä. Pikkusisko kajautti muutaman kerran "Happy Birthday" -laulun ja totesi, että vaikkei ole synttärit niin jotain täytyisi laulaa. Onnittelulaulua tuli sitten laulettua pitkin päivää jokaisessa sopivassa välissä. 

Sain ihania lahjoja lapsilta ja kuulemma lisää saan tänään... Lucky me! Mies lahjoi minua uusien kenkien muodossa, mitkä olimme edellisenä päivänä käyneet La Rinascentestä hakemassa. Olin jo pitkään miettinyt wedgelenkkareiden ostoa ja nyt, kun lempimerkin Hoganin liikkeestä löytyi ensinnäkin kauniin väriset ja toisekseen hyvin mukavat sekä mielettömän laatuiset kengät niin pakkohan ne oli ostaa. Isabel Marant on tainnut tämän tyyppiset kengät lanseerata ja ainakin vuoden niitä on näkynyt... Nyt, kun vastaan tuli tarpeeksi omannäköiset popot niin se oli siinä. Ehkä tästäkin äidistä kuoriutuu entistä trendikkäämpi? Olimme myös sunnuntaina perinteisellä äitienpäivälounaalla, mutta siitä erillisestä postauksessa! 

Buona giornata!

5 kommenttia:

 1. HEI! Sellaista asiaa mietin kun itse olen milanoon tulossa vaihtoon ensi syksyksi että missä sielä voi ripsipidennyksiä huoltaa? Onko sinulla mitään tietoa tästä ja minkä hintaista hupia tämä siellä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en osaa sanoa, kun itsellä ei ole ripsipidennyksiä... En oikein tiedä onko täällä ripsipidennykset huudossa vai ei. :)

   Poista
 2. Luulen, että italialainen Adh on ollut ensimmäisten joukossa näiden wedgelenkkareiden kanssa, heillä niitä on ollut jo useamman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla tosiaan, ett Ash on ollut eka... En ole niin tarkkaan seurannut ja kun noista Maranteista kohkataan niin oletin niiden olen ekoja. :) Hyvä, että joku muu on paremmin perillä asioista.

   Poista