perjantai 10. toukokuuta 2013

Wanted: More Energy

Sain viime yönä pitkästä aikaa nukuttua todella hyvin ja nyt tuntuu, että väsyttää kahta kauheammin...Onneksi on viikonloppu edessä, sillä täällä on ollut tällä viikolla ihan normaaliviikko eikä helatorstaita Italiassa tunneta. Olen koettanut saada aamupäivän aikana energiatasoja nostettua syömällä paljon hedelmiä ja vihanneksia, mutta sekään ei tunnu auttavan. Pikkuneiti Minisisko meni jo päiväunille ja päiväunet kyllä houkuttelisivat itseäkin.

Pikusiskon kaverilla oli eilen kivat syntymäpäiväjuhlat, missä tuli tavattua paikallisia WAGejä ja heidän lapsiaan. Juhlat olivat vähintäänkin yhtä hulppeat kuin viikonlopun synttärit, mutta tällä kertaa poikamaisella teemalla. Partyplännerit olivat eri firmasta eivätkä tosin olleet ihan yhtä skarppeja kuin viimeksi. Taisin kyllä hieman enemmän tykätä rauhallisista prinsessasynttäreistä shampanjan kera kuin supersankaripippaloista. Syynä oli ihan vain metelin taso ja omasta mielestä ehkä ohjelman sopimattomuus n. 4-vuotiaalle juhlakansalle. Yhdessä vaiheessa show:ta, kun supersankarit taistelivat niin 1/3 pikkuvieraista itki... Näyttelijöiden puvustus oli aikamoisen hyvä ja todella aidon näköinen. Itse olisi ehkä tässä välissä hieman rauhoittanut tilannetta, mutta show must go on tai jotain sinnepäin. Lapsilla oli kuitenkin kivaa ja kivuuden merkkinä oli lähdön hetkellä koettanut hepuli, ettei haluta lähteä. Lähtö kuitenkin koitti, kun Minisisko ei enää jaksanut discovolyymeitä ja alkoi olla aika väsynyt pitkän päivän jälkeen.

Bongailin juhlissakin taas vieraiden vaatetusta ja ne näyttävät olevan aikalailla samat joka paikassa. Eilen oli täällä aika kuuma eli 27 astetta, joten kesävaatteet olivat hyvin edustettuina.  Vaihtoehtoina olivat valkoiset housut joko värikkäiden lenkkareiden tai valkoisten niitti-Conversien kanssa. Myös Ishikawan -kenkiä näkyi aika paljon. Kenties the next big thing? Sen lisäksi kivoja mekkoja -erityisen paljon keltaista- ja kivoja wedgejä ja niitä erityisen kivoja laukkuja myös.

Eilen suunnittelin, että kunhan saan lapset kouluun niin menen nauttimaan tuosta mahtavasta 27 asteen säästä enkä tee yhtään mitään, kun koko viikko on mennyt suhaillessa ympäri Milanoa. Suunnitelmat ovat kai tehty muutettavaksi, kun herätessä ikkunaluukut avasi niin ulkona satoikin vettä... Huomenna uusi yritys ja kenties ostosreissu Montenapoleonelle. Ehkä äitienpäivälahja löytyy sieltä? Wish me luck.

Ciao, ciao!


(Kuvien laatu ei ole kummoinen, kun otin kännyllä ja valaistus oli aika huono...)
Superhero-kakku. 

Mä olen Spidermäni.

Jos yksi on Spiderman niin toisen päässä pyörii vain prinsessat ja Hello Kittyt... 

Pantterijalka ja juuri kävelemään oppinut Minisisko. 

Arvatkaa vaan oliko tämä iso hitti? Entäs arvatkaa vaan KUINKA monta hattaraa maistui lapsille...? Vastaus: Liikaa.

1 kommentti:

  1. Ciao! Palattiin pe kotiin vkon reissulta milanosta, voi että missä saat asua ja elää ! Teinipoika & äiti tykättiin molemmat! olen varmaan jossain entisessä elämässäni ollut joku italialainen matroona, niin hyvälle tuntui jo matkalla lentokentältä...jokin siinnä italiassa vain on, vaikka en edes osaa kieltä kuin ihan tervehtimiset yms...

    VastaaPoista