sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Happy Birthday!

Voi, että miten nopeasti aika on kulunut! Kuusi vuotta sitten Isoveli syntyi ja sunnuntaina hän täytti jo kuusi vuotta. Suomessa hän olisi syksyllä eskarilainen, mutta täällä Isoveli menee jo toiselle luokalle...  Kamalan paljon on ehtinyt tapahtua tässä kuudessa vuodessa. Ei melkein voi uskoa, että miten paljon! 


Synttäreitä juhlimme keskenämme, kun myöhemmin on tiedossa synttärit koko Isoveljen luokalle. Päivän teemana oli futis ja legot eli Isoveljen kaksi lempijuttua. Olemme ulkoilleet ja pelanneet futista. Herkutelleet hampurilaisilla ja futiskakulla. Isoveli on avannut lahjoja ja me olemme kuuliaisesti ihastelleet niitä. Lahjaksi saadut Legot on nyt koottu ja ensimmäiset leikit jo leikitty. Illalla kysyin pojalta, että oliko kiva päivä ja vastaus oli onneksi myöntävä! Pikkusiskolle taas päivä oli yllättävän raskas ja hän protestoi 3-vuotiaan tavoin, ettei hän saa yhtään lahjaa eikä ole edes prinsessakakkua...  



Tämä viikonloppu on kulunut synttäriteemalla ja ensi viikonloppuna jatketaan juhlintaa, kun on äitienpäivä. Ehkä silloin pääsemme kahdestaan syömään, kun tänä viikonloppuna se ei onnistunut. Isoveljen sanoin: "Sä saat sitten äiti määrätä mitä me tehdään..." Sitä odotellessa. 

Buona giornata!






1 kommentti: