maanantai 13. toukokuuta 2013

festa della mamma lounaalla...Sunnuntaina kävimme myös äitienpäivälounaalla. Meillä ei ollut mitään tiettyä ravintolaa varattu tällä kerralla vaan lähdimme Breran suuntaan ihmettelemään ja katsomaan onko tilaa Via Palermon ravintoloissa. Samalla kadulla on muutamia kivoja, rentoja ravintoloita eli siis täydellisiä lapsiperheiden poikkeamispaikkoja, mutta kuitenkin hieman mukavampia kuin joku mäkkäri. Tällä kertaa valitsimme Anema e Cozze -nimisen ravintolan ja meillä oli todella leppoisa lounas. Olimme paikalla n. yhden aikaan ja puoli tuntia myöhemmin ravintola oli aivan ääriään myöten täynnä.  Suosittelemme rennoksi lounaspaikaksi, minne on helppo poiketa Corso Garibaldilta vaikkapa pikaiselle lounaalle. 

Lapsille maistui taas herkullinen pitsa. 

Ravintola oli kivasti sisustettu.

Meidän alkupala eli mustekalaa ja tartar -kastiketta. Nam! Lapsetkin tykkäsivät. 
Kolmipäinen prinssi.
Anema e Cozze
Via Palermo 15


Lounaan jälkeen lähdimme jälkkäreille jätskibaariin ja nautimme upeasta 25 asteen säästä. Corso Garibaldilla on paljon kivoja liikkeitä, mitkä olivat eilen kiinni. Ikkunashoppailua tuli siis harrastettua ja muutamassa kenkäkaupassa voisi poiketa katsomassa sandaaleja... Yhdessä kivassa korukaupassa oli makeita sormuksia. Miehen onneksi paikat olivat kiinni!
Pikkusiskon lempijätski.

Corso Garibaldin päässä häämöttää Corso Como, mistä löytyy iltaelämää. Siellä on mm. tunnettu Corso Como 10 -baari/lifestyle kauppa.

Buona giornata!

2 kommenttia:

  1. Anema e cozze on yksi suosikkiravintolaketjuistani Italiassa! Olen syönyt sekä tuossa Via Palermon ravintolassa että saman ketjun Rosso Pomodoro -ravintoloissa, joissa on sitten lihapainotteinen menu. Mutta arvaapa mikä on jäänyt parhaiten mieleeni: jälkiruokalistan fondent chocolat, se oli ainakin Rosso Pomodorojen jälkkärilistalla ja kertakaikkisen suussa sulavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Me tykättiin ja oli tosi leppoisa, rento ravintola. Sopi hyvin kolmen lapsen ravintolaksi ja metelikin hukutti pienimmän itkut... ;) Niin ja kiitos jälkkärivinkistä. Me olimme niin täynnä, että päätimme ostaa jäätelöt lapsille muualta ja saimme heidät motivoitua vielä lisäkävelylle.

      Poista