keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

I am loving it...

Siis SÄÄ... En voi enempää hehkuttaa sitä, että täällä on aivan upea keli. Lämpömittari näyttää 24 astetta ja ulkona on oikeasti ihana, mieletön, upea sää! Eilen nautimme upeasta säästä Via Montenapoleonen kupeessa pienessä puistossa nimeltä Giardini Perego, mikä sijaitsee Via dei Giardinillä. Jos olette liikenteessä Via della Spigan ja Via Montenapoleonen ympäristössä niin tuolla puistossa voi käydä lepuuttamassa jalkoja shoppailukierroksen lomassa. 

Olimme leikkitreffeillä puiston vieressä asuvan ystävän ja hänen poikansa kanssa. Pojat pelasivat tottakai calciota eli futista ja Pikkusisko ihmetteli kukkia sekä kiipeili. Minisisko ihmetteli touhua rattaista ja välillä otti kävelyaskelia talutettuna. Itse juttelin ystäväni K:n kanssa ja seurasimme lastentouhuja. Puisto on suloisen elegantti ja koulupäivän jälkeen puistoon valui aivan upeita supertyylikkäitä äitejä yhtä tyylikkäine lapsineen. Alue on todellakin Milanon Park Avenueta...

Olemme tainneet italialaistua jo hieman, kun vielä ei ole ne oikeat kesävaatteet löytäneet päälle. Ei siis vielä ole shortseja tai muita vastaavia käytössä. En sentään ole lapsille toppatakkeja pukenut niinkuin eräs äiti eilen koulussa. Samoin hieman hihittelin mielessäni, kun eilen leikkipuistossa tapasin K:n  ystävän - erään italialaistuneen amerikkalaisäidin -  ja hän kauhisteli miten kylmä aamulla oli. Lämpöä oli 18 astetta puoli yhdeksän aikoihin...  Oma asu on ollut tänään ja eilen vajaamittaiset housut pitkähihaisen trikoopaidan kanssa sekä jalassa tietty mukavat ballerinat. Totesin eilen muiden Via della Spiga -äitien vaatteita ihmetellessä, että meni kerrankin vaatetus oikein! Lämpimien säiden villitys on selkeästi vajaamittaiset "prässi"housut ballerinojen kanssa ja olalla joku makea laukku sekä tietenkin ne isot mustat aurinkolasit... 

Muutamia kuvia postauksen viihdykkeeksi!

Puolikas leikkitreffiasua...Tässä vaiheessa uupui kellot ja muut tuikitärkeät äkkessöörit.

Via dei Giardinin ja Via Gastone Pisonin kulmassa.
Nobu on tuossa mustan pakun takana.
Kaverukset löysivät lisää pelikavereita.
Neuvottelukäynnissä siitä, että onko joukkueet Inter vai Milan vai Juve...Sen jälkeen alkoi kaikua huudot: "Passa, passa..." eli "Syötä, syötä...". 
  

8 kommenttia:

  1. Oi miten upea sää. Täällä kateellisena vesisateen keskeltä kommentoin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä sää tosi ihana. Ei tarvitse ihan hirveästi miettiä, että mitä ulos mennessä laittaa päälle. Nyt on muistettava aurinkorasvat ja muut kesäsäähän liittyvät jutut.

      Poista
  2. Meillä myös kuin kesällä sää. +23 ja aivastuttaa nuo kaikki kukinnot. Muistan kuinka tosi kauan sitten Saksaan muutettuamme saimme peräämme katseita kun oli +14 ja meillä shortsit vaikka paleli koska "oli sentään kesäkuu" ja niin Suomessakin noilla lukemilla voi pukeutua kalenterinkin mukaan kesäisesti. Nyt sitten +23 ja otan varmuuden vuoksi takin mukaan eikä shortseihin uskalla vielä pitkään aikaan, ei ennenkuin "tulee kesä" , nythän on vasta kevät:-)Saanko kysyä mikä Nikon sinulla on? -Laia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kesäsäät on täälläkin kuumemmat ja odotan jännittyneenä milloin alkaa vaatteet paikallisilta vähenemään. Hupinsa kullakin. ;-)

      Minulla on 5v vanha Nikon D80. Uusin on D90. Ollaan kyllä mietitty, että pitäisikö upgreidata uudempaa... Toistaiseksi ollaan pärjätty tällä. :)

      Poista
  3. Ihanasta lämmöstä on nautittu täälläkin, oli ihan mahtavaa käydä illalla vielä teepparissa lenkillä! Täällä tosin nyt kuulemma viilenee, mutta toivon kovasti, että lämpö löytäisi pian takaisin tänne Belgiaan.

    Kivat ballerinat, mitä merkkiä ne ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sadetta on luvattu viikonlopuksi, joten lämpötilat kyllä laskevat reippaasti. Toivottavasti ei ole kuin muutaman päivän hairahdus...

      Baltsut ovat Stylesnobin. Ihanan pehmeät pohjat!

      Poista
  4. Voi teitä onnekkaita, sää kuulostaa ai-van taivaalliselta! Ymmärrän täysin että siitä hehkutat :)

    Baltsut oli mustakin kivat! Mulla on joku leopardivaihe meneillään... tätä menoa musta hiljalleen kuoriutuu vain ja ainoastaan leopardikuosiin pukeutuva nainen, apua!

    Passa on muuten syötä ruotsiksi myös. Selvä merkki siitä että meidän pitää muuttaa Italiaan kun kielikin on jo hallussa ja "kaikkee"? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä pahalta tuo top to toe leopardikuosi... :D Googlaa "top to toe in leopard print". Kiinnostavia kuvia.

      Ehdottomasti! Sano miehellesi, että pakko muuttaa Italiaan. Merkit ovat niin selvät. ;-)

      Poista