tiistai 23. huhtikuuta 2013

Hauskaa!


Aamupäivä on sujunut hauskoissa merkeissä, sillä Pikkusiskolla oli kindergartenin urheilupäivä. Ohjelmassa oli kuusi erilaista temppurataa lapsille ja jompi kumpi vanhemmista oli oman lapsensa mukana kannustamassa eri tehtävien kanssa. Klassinen peruna ja lusikka. Esterata. Palomiespiste ja muita vastaavia. Mikäs siinä oli auringonpaisteessa kannustaa lapsia ja jutella muiden äitien kanssa, kun lapset pomppivat innostuneesti pisteestä toiseen! 

Äidit ja isätkin pääsivät mukaan aktiviteetteihin, kun lopuksi oli äideille ja isille omat juoksukilpailut. Lapset olivat ihan hurmiossa ja hurrasivat aivan sekopäisenä, kun me juoksimme. Oli superhauskaa! Parin viikon päästä otetaan uusiksi, kun on Isoveljen vastaava tapahtuma. Katsotaan, että onko sitten Miehen vuoro osallistua vai estääkö työt osallistumisen... 


Pikkusisko aloittaa perunapisteessä.

Pikkusisko rakasti vesitehtävää! Palomiehen kypärä päähän ja menoksi.

Palomiehen täytyy sammuttaa tulipalo...

Neljäs piste: Estejuoksu.

Lenkkarit oli must varustus äideilläkin!
Valokuviakin ehdin ottaa vaikka kuinka monta sataa, mutta suurimmassa osassa vilahtaa oppilaiden ja muiden vanhempien naamoja. Kuvien kautta pääsee ehkä kuitenkin tunnelmaan. Onneksi itsekin pääsin muutamaan kuvaan, sillä koulun virallinen valokuvaaja oli töissä ja häneltä saa sitten parin päivän päästä ostaa mieleiset kuvat. Toivottavasti tuli hyviä!

Autossa matkalla radiosta tuli La Bella Vita biisi ja se kuvasti aika hyvin sen hetkistä olotilaa... 


Lasten maalaamat urheilijat koristivat urheilukenttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti