sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

No more...


Aamupuuro synttäriteemalla.
Meidän perheessä ei ole enää sitten virallisin termein enää vauvoja. Kaikki ovat "isoja" tai oikeastaan kaikki ovat vielä tosi pieniä, mutta ei niin pieniä. Huoh. Vuosi sitten Minisisko saapui rytinällä maailmaan lauantai-iltana. Isoveljestä tuli silloin tupla-isoveli kahdelle pikkusiskolle ja Pikkusiskosta tuli isosisko. Tänään on sitten juhlittu yksivuotiasta. On ollut onnellinen olo ihanasta iloisesta pienestä tuoreesta taaperosta ja kuitenkin samalla haikeutta vauva-ajan päättyessä.

Synttärisankaria on hellinyt upea sää ja mikäs sen mukavampaa on kuin laittaa kesämekko päälle. Lämpötila on nimittäin kivunnut yli 20 asteen. Ihan mieletöntä! Me laiskottelemme kotona, kun vietimme monta tuntia ulkosalla aamupäivällä ja päivällä. Varmaan täytyy kohta pistää vauva taapero rattaisiin ja napata isot polkupyörineen ulos...

Per la mia dolce bambina... Tanti Auguri! 

Mansikkakakku

Kakkua ja kuplivaa.

Herkkä hetki aamulla, kun Isoveli kuiskasi pienen korvaan: "Onnea rakas..."
Hei mikä tää oikein!

6 kommenttia:

 1. Onnea tuoreelle taaperolle! Paljon mahtui viikonloppuunne, voi kun itsekin olisin yhtä puuhakas. Lomaa täälläkin on suunniteltu ja itse asiassa Italiaan suuntamme heinäkuussa. Olisiko sinulla heittää vinkkiä lapsi(taapero)perheelle soveltuvasta rantakohteesta, joka olisi jossainpäin pohjoisempaa Italiaa (Napolista ylöspäin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olimme viime syksynä viikonlopun Forte dei Marmissa. FdeiM:n ympäristöineen on kivaa aluetta ja sinne pääsee kätevästi ajamaan esim. Milanosta.

   Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Onnea ensimmäiselle syntymäpäivälle! Voi pientä.. tai eihän hän enää pieni ole vaan iso neiti jo :)

  Kakku on muuten ihan harvinaisen stylen näköinen, tosi hieno. Just tolta täytekakkujen pitääkin näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Juu iso ja pieni samalla. Ja kun vertaan kahteen isompaan niin tosi pieni.

   Kiva, kun kehut mun leipurin taitoja... Meinasi hermo taas pettää, kun tuota tuli väännettyä. :D :D Leipominen ei ole mun vahvuus.

   Poista
 3. Voih, ihana tuo isoveljen onnittelukuva! Nyt on sitten vauva-aika ohi, aika haikeaa ja hienoa samalla kertaa, vai mitä? Ja kesäkin tuli sitten pikkuneidin synttäreiden kunniaksi :-)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle! Voi kuinka upea kuva toi jossa isoveli onnittelee :)

  VastaaPoista