maanantai 22. huhtikuuta 2013

It's raining...

Viimeiset päivät ovat olleet taas hulinaa ja touhua täynnä, kun Mrs. G oli meidän vieraana. Eilen illalla sanoimme hänelle hyvästit ja hän jatkoi matkaansa Sveitsiin kokoustelemaan ja sieltä sitten takaisin USA:han. Tänään on taas palattu maanantain myötä arkeen. Täytyy sanoa, että maanantai tuntuu aina aika kivalta ja itse kaipaankin hieman taukoa kaiken puuhaamisen jälkeen. Yhden lapsen kanssa on niin paljon rauhallisempaa ja rennompaa... Korvat kiittää, kun on aivan hiljaista!

Blaah -reaktion saa aikaan sää. Minne kesä hävisit? 26 asteen lämpötila on vain kaunis muisto, sillä ulkona sataa vettä ja on ei-mahtavat 12 astetta. Koulussa kaikki manasivat säätä ja sanoivat, että tämä on ihan karsea kevät. Huomenna pitäisi kyllä taas lämpötilan nousta yli 20 asteen, mutta loppuviikosta sateet tuovat viileätä mukanaan. Sinänsä tylsää, kun täällä on torstaina Festa della Liberazione ja on vapaapäivä... 

Eipä tuolle säälle mitään voi ja muisteltava kauniita aurinkoisia päiviä. Ehkä tästä harmaudesta on hyötyäkin ja vaatekaapit tulee tehokkaasti siivottua, kun ei ole kiire ulos aurinkoon? 

Nappailin hieman kuvia perjantaina, kun kävelin ostamaan lapsille
tarpeellisia legginssejä, sukkia ja muuta perusrelettä HenkkaMaukasta.... Oli kaunista ja lämmintä!
Jok paikassa on supervihreää.

Kiinalaiset hääkuvauttamassa itseään.
Jonkinlainen déjà vu -ilmiö käynnissä, kun Pekingissä näitä pariskuntia riitti...


Miksi Suomessa on niin vähän kukkivia puita? Ihania, ihania!

Perjantaina raitatunika/mekko, leggarit ja ballerinat päällä à la Audrey Hepburn...
Tänään taas villapaita à la Finlande. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti