maanantai 22. huhtikuuta 2013

Illallisella

Lauantai-iltana olimme jälleen kerran Miehen gourmetkaverin suosittelemassa ravintolassa illallisella Mrs.G:n kanssa. Lapset jäivät iloisesti vilkuttaen iltapalalle T:n kanssa ja me hyppäsimme taksiin sateiseen pimeään iltaan... 

La Maniera di Carlo -ravintola yhdistelee uusia juttuja tuttuihin italialaisiin raaka-aineisiin ja ravintolassa ei todellakaan saa perinteisiä yhdistelmiä ja makuja. Olin aivan varma katsottua etukäteen ravintolan nettisivut, että annokset ovat pieniä ja näyttäviä eli on pakko ottaa koko setti: alkuruoka, primi ja secondi. Ahneella on *piip* loppu... Primin jälkeen olin jo aivan täynnä, sillä ravintolan herkullinen leipä ja kaksi kokin tervehdystä alkuruoan lisäksi olivat todella täyttäviä. Harvemmin sitä jää jälkiruoka syömättä, mutta tämän aterian jälkeen ei kyllä mahtunut murun murua... 

Tunnelmallisessa ravintolassa sujui ilta mukavasti jutellen ja voin suositella ravintolaa, jos tykkää innovatiivisestä - fuusio - keittiöstä ja hieman eri tavalla yhdistetyistä italialaisista raaka-aineista... Palvelu on moitteetonta ja viinit ovat mielettömiä. Tarvitseeko sitä muuta?

Kotiin saavuttaessa oli ruoka hieman laskeutunut ja juttelimme vielä pitkän tovin keittiössä yrttiteen höyrytessä mukissa... Jälleen kerran onnistunut ilta Milanossa.

Ristorante La Maniera di Carlo
Via Pietro Calvi 2

Kokin tervehdys... muistaakseni jonkinlaista mascarpone tms vaahtoa ja alla oli munakoisoa. Tosi hyvää!

Ei kyllä mitään muistikuvaa mitä tämä oli, mutta suussa sulavaa se oli...

Se hyvä viini ja ne herkulliset leivät.

Mun herkullinen alkuruoka... kampasimpukoita ja jättikatkarapuja. Nam!

Jos alkuruokamenulla on hampurilainen niin kai se nyt on pakko ottaa...
Erityisen herkullinen, kun liha oli Piemontelaista "Fassone" nautaa. 

Risotto yrteillä... Il risotto mi piace!

Nautiskellaan.

Miehen haudutettu porsaan potka... Omasta annoksesta unohtui ottaa kuva. 

Pakollinen vessakuva asusta. ;-) 2 kommenttia:

  1. Oh, alkuruoka näyttää ihan mielettömän hyvälle, kelpaisi! Vitsi näitä sinun postauksia lukiessa tulee kyllä ihan sellainen fiilis, että Milanoon olisi kiva tulla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milano on erityisen kiva kaupunki aikuisille. Lapsille ei ehkä niin paljon tekemistä!

      Poista