keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Dinner in pink

Huh mikä kiireinen päivä. Tuntuu, että on mennyt tukka putkella sinne tänne klo 7 lähtien! Keskiviikot ovat aina tavallista kiireisempia, kun suurin osa päivästä menee italiaa opiskellessa. Tänään on vieläkin kiireisempi päivä, kun illalla on Isoveljen luokan illallinen pojan parhaan ystävän kotona.  Kun osoite on vielä niinkin kuuluisa kuin Via Montenapoleone niin on paineita myös näyttää ihan mukiinmenevältä. Jotain pinkkiä on tarkoitus pukea päälle kevään ja kauniin aurinkoisen sään kunniaksi. Ehkäpä korkkarit?

Illasta tulee varmasti mielenkiintoinen, kun näemme minkälaista on asua aivan Milanon ytimessä. Oletan, että perheen koti on aivan mielettömän upea ja todennäköisesti aika iso, kun he mahtuvat pitämään 32 hengen illlallisen kotonaan...  Niin eikä varmasti tule nälkä, sillä etukäteen lähetetty menu on aikamoisen herkullisen oloinen!Mandorle e nocciole speziate
Polpettine di verdura con zenzero
Mini spring rolls
Hummus con pinzimonio

Risotto ai pistelli di zafferano

Roast beef marinato all'origano
Misticanza orientale con finocchi insalata belga e spezie

Fruttini
Macedonia di fragole noci mentaNyt salaatti nassuun ja monoa toisen eteen! Vielä on paljon puuhaa, jotta voimme sulkea illalla oven ja toivottaa lapsille hyvää yötä. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä upealta asunnolta. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit korkkarit. Teille tulee varmasti mukava ilta.

  VastaaPoista
 3. Varmasti hulppea asunto heillä! Menukin kuulostaa lupaavalta, tuollainen keväinen ja hiukka itämainen. Nam! Hauskaa iltaa! :)

  VastaaPoista
 4. Oi oi, fantastico! Nauti illastasi, ja tanssi loppuillasta pinkeissä korkkareissasi :-)

  VastaaPoista