sunnuntai 6. lokakuuta 2013

mitä kaikkea tapahtuikaan...

Viikko meni supernopeasti ohi, kun oli kamalasti kaikkea. 

- Mies oli kolme päivää työmatkalla ja se aiheutti omat kommervenkkinsä arjen sujuvuuteen. Mutta siitäkin selvittiin as usual. 


- Aloitin jumppakauden lokakuusta, kun jäsenyyteni Virgin -ketjun salille alkoi. Ihana paikka! Siellä on kaikkea mitä ihminen voi kaivata uima-altaat, ohjattuja tunteja, jättikokoinen sali, oma dayspa, kylpyläosasto nauttimiseen, kahvila, isot hienot tilat kaiken kaikkiaan ja kiva henkilökunta... Mahtava konsepti ja ei voi muuta kuin nostaa hattua Richard Bransonille!- Lapsilla alkoi after school swimming club, joka vaatii äidin läsnäoloa.


- Kokouksia koulussa siitä ja tästä ja tuosta. Uusi rakennus tuottaa monia haasteita...  Samalla huomasin, että iltaisin on jo pimeä.


- Olimme tapaamassa aperitivoilla Isosiskon luokan vanhempia. Spritz maistui hyvässä seurassa ja tapasimme uusia kiinnostavia ihmisiä. Verger -ravintolassa on kaikki mikä irti lähtee myynnissä. 


- Perjantaina kahvittelin ystäväni B:n kanssa, kun suunnittelimme lastemme yhteisiä syntymäpäiviä paikallisessa sisäleikkipaikassa. Odotellessa kahviseuraa inspiroiduin syyskuun MySelf-lehdestä. Sivuhuomatuksena, että Condé Nast:in studio ja vaatevarasto sijaitsevat ihan tässä meidän naapurissa. Ei siis ihme, että tässä pyörii viikottain muotikuvauksia. 
- Pienimuotoinen kriisi iski, kun eräänä aamuna huomasin aamutoimien kriittisen elementin loppuneen. Onneksi Sephora ja benefit pelastaa... Tuntuu ihan kivalta, että kriisit ovat tällä tasolla. Hyvin menee siis!Tähän päälle kaikki arkiset jutut kuten kaupassakäymiset, leikkipuistoilut ja muut...eli tukka putkella vedettiin koko viikko. 

Ciao!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti