maanantai 21. lokakuuta 2013

Viime viikolta...

Onneksi on kamera puhelimen muodossa taskussa tai laukussa, kun liikkuu päivän askareissa. On aika kiva, että voi napata kuvia milloin vain ja siitä jää joku muisto. Viime viikolla tuli napattua kaikenlaista. 

Tämä ravintola on avautunut viikonloppuna meidän nurkille. Miehen mielestä tuonne on pakko mennä syömään... "Täytyyhän sitä tietää onko se hyvää vai ei." LOL

Harmaa on päivän väri tai ainakin siltä se viime viikolla tuntui. Onneksi yhtäkkiä alkoi paistaa ja loppuviikko olikin pelkkää aurinkoa...


Äitiä tarvitaan, kun lapset menevät koulun jälkeen uimaan. Samalla on hyvä hetki jutella muiden äitien kanssa. Lopuksi odotan pukuhuoneen ulkopuolella eväskassien kanssa. 


Ranskalainen kosmetiikkamerkki Caudalie  on itselle tuntemattomampi, mutta nyt on syytä tutustua. Milanoon on avattu Caudalie oma liike. Veera kehui merkin Beauty Elixiriä, joten ehkäpä sitä täytyy testata... 


Viisi kertaa viikossa vien lapset aamulla kouluun. Viisi kertaa viikossa seuraan mitä Pikkusisko puuhailee aamulla, vaihdan muutaman sanan opettajien kanssa, juttelen muiden äitien kanssa, hoidan asioita toimistossa ja hurautan sitten autolla pois koululta. 


 Koulussa oli gaalailta ja aula oli koristeltu lipuilla. Lasten mielestä oli parasta, että Suomen lippu oli ihan keskellä. "We are important."
Shoppailuakin tuli harrastettua - terveisiä appiukolle! - ja löydin vihdoin lapsille sopivat takit viileisiin aamuihin. Kevytuntuvatakit tuntuvat olevan kovasti muodissa myös Suomessa kuten täällä. Italiassa ne ovatkin superkäteviä, kun aamulla voi olla todella kylmä ja päivällä lämpötila nousee kuitenkin nopeasti 17-20 asteen paikkeille. Miehen kanssa kävimme keskustassa lauantaina pitkällä kävelyllä ja Banana Republic kutsui astumaan sisään. 

Sellaisia arkikuvatuksia löytyi puhelimestani!

 Ciao!

2 kommenttia: