sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Halloween is coming...


Halloween is coming! Halloween is coming!
Skeletons will be after you!
Witches, cats and big black bats
ghosts and goblins too!
Miaow, miaow, miaow;
go the spooky black cats,
Ooh, ooh, ooh!
Flap, flap, flap; go the big black bats!
Ooh, ooh, ooh,
BOO!!!


Pikkusisko kävelee ympäriinsä noidan hattu päässään ja laulaa ylläolevaa laulua, minkä on koulussa oppinut. Löysin laulun sanat mm. Let's Play Kids Music -sivulta ja siellä oli muitakin kivoja juttuja. Halloween -kuume on tosiaan vallannut meidän kodin ja tänä aamuna kurpitsa muuttui lasten avustuksella Miehen käsissä pelottavaksi kurpitsalyhdyksi. 

Work in progress. 

Lounaspöydän centerpiece.

Kaivoin myös vanhat Halloween koristukset esille, mitkä Isoveljen ollessa pieni ostin asuessamme Kiinassa. Eteisestä on tehty pelottava luola, sillä siellä on tarpeeksi pimeä. Peilissä hohtaa kaamea kurpitsa ja loistava luuranko roikkuu seinällä. Lapset menevät sinne pelkäämään ja nauraa räkättävät hysteerisesti perään...   Kurpitsalyhtyäkin oli kokeiltava pimeässä ja olihan se aikamoisen vaikuttava.

Kurpitsalyhty toimii!

Pimeässä hohtava luuranko.

Pimeässä hohtava kurpitsa.

Ihan hauskaa, että lokakuussakin on jotain erikoista. Meillä on lokakuun lopussa aina syntymäpäiväjuhlat ja Halloween. Marraskuussa on suomalainen Isänpäivä, mitä tietenkin juhlimme. Italiassa Isänpäivää juhlitaan keväällä. Meidän mielestä pimeää syksyä piristää juuri sopivasti Isänpäiväjuhlat, joten juhlinta tapahtukoot suomalaisen kalenterin mukaan. Lokakuu on meille tänä vuonna muutenkin mukava, kun saamme huomenna syksyn ensimmäisen vieraan. Loppuviikosta saapuvat appivanhemmat. Lapset odottavatkin innoissaan kaikkia vieraita, mutta erityisesti tietysti isovanhempiaan. Marraskuun lopussa voi sitten jo siirtyä pikkuhiljaa joulun valmisteluun, joten tästä se juhlasesonkin hitaasti ja varmasti alkaa.

Toivotan kaikille hyvää sunnuntaita ja siirryn nyt kyökin puolelle avustamaan Miestä sunnuntailounaan valmistamisessa. Lounaaksi on tarjolla tänään pitaleipiä grillatulla kalkkunalla, grillattuja vihanneksia ja fetasalaattia. Lounaan jälkeen lähdemme viettämään taas kulttuurisunnuntaita. 

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti