perjantai 11. lokakuuta 2013

venerdìSyksyn sairaudet ovat sitten pikku hiljaa hiipineet meidänkin nurkkiin. Alkuviikosta Pikkusisko vietti pari päivää kotosalla. Keskiviikkona iski seuraavaan silmätulehdus. Tänään päätin pitää kaikki lapset kotona huomisen syntymäpäiväjuhlan takia, kun Isovelikin oli yöllä kuumeisen oloinen ja yski. Itsekin poden sitä kuuluisaa kaktusta kurkussa. Koetan noudattaa nyt sitä neuvoa, että flunssa pitäisi nitistää lepäämällä heti eikä vasta joskus myöhemmin, kun ei enää pysy pystyssä...

Syksy on alkanut muutenkin. Lehdet ovat vaihtamassa pikkuhiljaa syksyn väreihin, parveke on täynnä pihan puusta lennähtäneitä lehtiä ja ilmat ovat viilentyneet selkeästi. Erityisen kylmä meillä on sisällä! Unohdin, että viime syksynä oli sama juttu. Lämmitystä ei ole vielä taloomme kytketty päälle, joten sitä odotellessa nautimme kärsimme kosteahkosta ja kylmästä sisätiloista. Täällä on niin kosteaa, ettei edes pyyhkeet meinaa kuivua! Ulkona on selkeästi lämpimämpää ja välillä tuntuu hullulta, että sisälle tullessa pitää kiskoa kaulaliina kaulaan, villapaita päälle ja villasukat jalkaan...  Kuvitelkaa minkälaista on mennä syksyllä kesämökille! Täällä on vähän samanlainen fiilis. 

Täällä toivomme, että huomenna kaikkien olo olisi parempi. Iltapäivällä on tarkoitus juhlia Pikkusiskon ja hänen ystävänsä Vicon yhteisiä kaverisyntymäpäiviä. Lapsia on tulossa huimat 40 ja aikuisia todennäköisesti saman verran...Syntymäpäiväjuhlista huomenna lisää.

Ciao, ciao!

1 kommentti: