sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Wannabe

Meillä oli eilen ihan superkiva päivä! Heräsimme kaikki reippaasti lauantaihin. Aamu kului perinteisesti eli Mies paistoi lasten kanssa lättyjä ja söimme aamupalan rauhassa. Sitten Minisisko vaunuun päiväunille, aurinkolasit nenälle ja ulos ovesta. Vietimme pari tuntia leikkipuistossa ja kävelyllä ihmettelemässä uusinta nähtävyyttä. Carnevale - suomalaisittain laskiainen - oli tuonut kiertävän huvipuiston keskelle Parco Sempionea. Ihmettelimme sitä ja lapset pääsivät yhteen (todella ylihinnoiteltuun) laitteeseen. Matkalla kotiin tapasimme Pikkusiskon kahden luokkakaverin perheet ja jäimme heidän kanssaan juttelemaan. Toinen perheistä asuikin aivan meidän vieressä ja saimmekin kutsun heille. Kivaa!Karuselleja oli muutamia erilaisia..

Iltapäivällä otimme taas aikuisten aikaa ja lapset jäivät T:n kanssa leikkimään. Tarkoitus oli mennä katsomaan viimeisiä alennusmyyntejä ja katsomaan kevään uusia juttuja sekä mennä kävelylle. Mies etsi kahta erilaista takkia. Ei kyllä löytänyt kuin yhden, mutta sekin jäi vielä mietintämyssyyn. Itse otin riskin ja pääsin lähemmäksi milanolaisuutta kuin koskaan. Ostin milanolaisten THE kengät eli Hoganit. Niistä mainitsin jo aiemmin, kun ostin ne Miehelle synttärilahjaksi. Pitkään olin miettinyt, että haluanko niitä. Perusmallit näyttävät omaan silmääni terveyskengiltä, missä on glitteriä. Rebel -mallisto oli kuitenkin "trendikkäämpi" ja nyt sitten menin täysillä glitter-lenkkarimaailmaan. Sulaudun ainakin Milanon katukuvaan, mutta Helsingistä en osaa sanoa...


 Liikennevaloissakin ehtii kirjoittaa työmeilejä...
 Duomo näytti taas - niin kuin aina - mahtavalta sinistä taivasta vasten.
 Milanolaisten lempiharrastus - retail therapy.
DKNY oli vallannut Duomon mainospaikat.

 Haluan, haluan....Milanolaisten lempilaukku.
 Valentine's day ikkuna La Rinascentessa.
Miehen oli pakko saada milanolaisten lempi"lihapiirakkaa". Luini Panzerotti.

2 kommenttia:

  1. Tulipa ikävä Milanoon - varsinkin kun näin Duomon! Silloin joskus kun olin töissä Milanossa, sen upeat tornit näkyivät työikkunaani :)

    VastaaPoista
  2. Minullekin kelpaisi milanolaisten lempilaukku :) Ihana Duomo :))

    VastaaPoista