lauantai 16. helmikuuta 2013

Epäonnistunut copycat & lauantain tunnelmat

Jep jep... muissa blogeissa kopioidaan julkkisten tyyliä, mutta meikäläinen päätti sitten koordinoida asunsa Bugaboo-vaunujen mukaan. Huomasin tämän mokan vasta kun kävelin ulos kotiovesta... Joopa joo. Lauantai on sujunut leppoisissa (lue: väsyneissä) merkeissä, kun olemme kaikki vähän töttöröö. Mies teki eilen puoleenyöhön asti töitä ja itse heräilin pari kertaa lasten takia. Selittänee varmaan ainakin osittain oman epämääräisen asuvalinnan...  

Päivä on kulunut ulkoillessa lämpimässä säässä - +10 astetta!!!! - aurinkolasit silmillä. Lapsilla on ollut superkivaa, kun isovanhemmat ovat leikittäneet ja lounaaksi kävimme Mäkkärissä. Illaksi on sentään jotain omaa kivaa tekemistä, kun lapset jäävät isovanhempien ja T:n kanssa tänne kotiin ja me huudamme heippa ovelta. :) 

Koordinoitu look vaunujen kanssa... Not good! Eikä poseerauskaan ole paras mahdollinen... 
Ainoa jees juttu on nuo Zaran "vahapöksyt. 

Ensi viikolla tässä kuhisee muotiväkeä...Roberto Cavallin näytös on tiistaina!

Lumi tuli ja meni. Jäi pieni kasa muistoksi.

Paikallinen puisto isä. 

Klo 12.15 saavuimme puistoon.

Mies aka wannabe Beckham... 

IHT:n Style-lehti tuli tänään... Ihania laukkumainoksia ja mahtavia juttuja mm. Jackie O:n pikkusiskosta.

Hmmm....mistä noi rattaat alkaa ja mihin ne loppuu.

2 kommenttia:

 1. Ihanat rattaat! Minkä merkkiset noi on? Ovatko hyvät käytössä?

  t: Julianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Rattaat ovat Bugaboo Cameleonit ja versio on v. 2009 malli eli sen jälkeen on tullut ymmärtääkseni päivitetty versio. :) Tykkään, että ovat hyvät kaupunkirattaat. En ole ollut erityisen ihastunut ominaisuuksiin lumisella kelillä tai jos täytyy kuljettaa esim ruokaostoksia mukana. Sopii erinomaisesti tänne Italiaan.

   Poista