sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ravintolavinkki: Innocenti Evasioni

Eilen illalla nautimme rentouttavan ja herkullisen illallisen ihan kahdestaan ravintolassa nimeltä Innocenti Evasioni. Tässä yhden tähden Michelin ravintolassa oli löytämistä, sillä ravintola ei sijaitse tosiaankaan missään Duomon lähettyvillä vaan ihan toisaalla todella epämääräisessä paikassa. Menimme paikkaan suosituksen perusteella ja suosituksen saimme Miehen työkaverilta, joka rakastaa ruokaa ja suhtautuu siihen äärettömän intohimoisesti. Suosittelen lämpimästi paikkaa, jos haluaa jotain hieman erilaista ja ei ihan keskustasta. Kesällä varmasti tosi ihana paikka, kun ravintolasta on ikkunat puutarhaan ja ulos saa varmasti pöydän. Palvelu oli moitteetonta, ruoka hyvää ja meille jäi kummallekin todella positiivinen fiilis paikasta.

Kuvia en viitsinyt muutamaa enempää ravintolassa ottaa, kun se oli suhteellisen pieni ja istuimme keskellä ravintolasalia. Olimme tyypilliseen tapaan ekoja ravintolassa ja sen vuoksi muutaman kuvan räpsäisin kännykällä. Ruoaksi valikoitui il menu del mese eli kuukauden ruokalista, vaikka itseä maistelumenu houkutteli. Päädyimme kuitenkin lyhyempään neljän ruokalajin ruokalistaan tällä kertaa. Eikä tarvinnut tosiaan pettyä! Kaikki maistui taivaallisen hyvältä. Pari tuntia vierähti jutellen kaikesta muusta kuin lapsista ja arkisotkuista...  Sitten palasimme taas maan pinnalle ja hurautimme autolla kotiin. 

Ihan kaamea kuva ravintolan vessassa... Tässä "asukuva", mistä ei saa mitään irti. Nimim. Ei musta tule muotibloggaajaa.
"Python"housut Zarasta (ei näy), tummansininen silkkipaita Banana Republic (eipä sekään näy), rannekoru Tiffany ja kello Rolex. Olalla (kännykän takana piilossa) luottokaveri Chanel. 

1 kommentti:

  1. Hei vaan. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka monesti olen jo blogiasi kurkannut Milano-nostalgian vallassa.

    Täytyy pistää ravintolavinkki mieleen jotakin Milanon keikkaa varten. :)

    ... mutta heh, piti googlata missä ravintola sijaitsee ja tuosta määritelmästä "todella epämääräinen paikka" tulee mulle kyllä mieleen ihan muut Milanon alueet ;-) ...Mutta ehkä tarkoitit sitä että ravintola on pienellä sivukujalla...

    VastaaPoista