tiistai 26. helmikuuta 2013

Shoe therapy

Kuvat Just Cavallin näytöksen ulkopuolelta.

On pakko haaveilla uusista kengistä, kun ympärillä vallitsee taas kaaos. Onneksi haaveilua voi harrastaa helposti net-a-porterin ja mytheresan sivuilla

Terapian tarpeeseen on muutama eri syy. Meidän tiskikone on nyt melkein korjattu, kun korjaaja - hyvin vihaisen oloinen italialaismies - on tulossa iltapäivällä vielä kolmannen kerran paikanpäälle tekemään jotain. En ihan ymmärtänyt, että mitä...  No jos yksi kodinkone on melkein ehjä niin nyt vaikuttaa siltä, että suuri rakkauteni eli pyykinpesukone on joko lopullisesti rikki tai sitten ainakin korjauskunnossa. Turhauttaa kyllä tosiaan, kun täällä kaikissa korjaustoimenpiteissä kestää aina kauan. Tiskikoneen mennessä rikki oli helppoa tiskata käsin, mutta koettakaapas nyt sitten pestä käsin viiden hengen perheen vaatteet! Muutenkin tänään on ollut harvinaisen ärsyttävä aamupäivä ja näin ollen harmittavan huono alku koko päivälle... Kaikenlaista kommellusta ja muuta epämääräistä. Tämmöisinä hetkinä tekisi niiiiiin mieli muuttaa takaisin Suomeen....tai edes vetää peitto päälle ja toivoa parasta. Ulkomailla ollessa sitä nopeasti kyllä huomaa mitkä ovat hyvät ja huonot puolet kussakin maassa. Tällä hetkellä sitä suomalaista arjen toimivuutta ja helppoutta kaipaisi kaiken monimutkaisuuden keskelle. 
Onneksi aurinko paistaa. Koti on siivottu. Liedellä porisee iltaruoka. Vauva nukkuu. Täytyy kai vaan ajatella positiivisesti tai jotain kuten Hesarissa tänä aamuna käsketään.  
Buona giornata!

2 kommenttia:

 1. Olen tulossa huhtikuun alussa Milanoon. Osaisitko suositella jotain kohtuuhintaista hotellia? Semmoinen mistä olisi hyvät kulkuetäisyydet ja sieltä pystyisi kävelemään mahdollisimman moneen paikkaan.
  Ajattelin poiketa myös outlet:ssa. Tällä hetkellä kiinnostaa Fox outlet. Se on kai Sveitsin puolella. Onko sinulla kokemuksia sieltä?
  Ihana blogi sinulla:)
  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.... en valitettavasti osaa suositella hotellia. Viimeksi olin Hotel Manzonissa ja muuttaessa huoneistohotellissa. Täällä pääsee hyvin liikkumaan metron ja ratikan avulla, joten jos hotelli on metropysäkin lähettyvillä niin pääsee nopeasti minne vain.

   Olen kuullut tuosta Fox outletista, mutta siellä en ole käynyt. Jostain luin, että on hieman kalliimpi sijaintinsa vuoksi.

   Kiitos kovasti blogikehuista! :)

   Poista