maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkuneidit Burberryssä

Ehdimme viime viikolla käydä myös Milanon lähellä olevassa Serravallen Outletissa. Outlet on n. 1.5t päässä Milanosta, joten edestakaiseen reissuun menee melko lailla koko päivä. Me saavuimme paikalle lounasaikaan ja olimme tosiaan keskellä viikkoa liikenteessä eli ei ollut ruuhkia mottoritiellä eikä itse outletissakaan. Kauppoja riittää jokaiseen makuun, mutta me lähdimme katsastamaan lähinnä alennusmyyntien viime hetkiä. Meidän tähtäimessa oli siis Pradan, Burberryn, Armanin, Missonin, Moncelerin jne liikkeet. 


Lounastauolla ja bling-lenkkarit. 


Ostokset eivät olleet loppujen lopuksi kovin huimat, vaikka mitä ostettavaa olisi löytynyt. Kummatkin etsimme takkia ja siinä emme valitettavasti onnistuneet. Mies löysi sentään superedullisen Hugo Bossin villaneuleen. Kuten äidit yleensä niin, kun en löytänyt itselleni mitään niin tytöille tuli hankittua sievät keväiset villatakit Burberryltä samoissa värisävyissä (eikä muuten maksaneet kuin 25eur kpl eli loisto löytö) ja Isoveli sai Timberlandin t-paidan odottamaan lämpimiä säitä. Bialetin liikkeestä ostimme isomman espressopannun, jottei tarvitse keittää aina neljä pannullista kahvia meillä ollessa vieraita.Minisisko aka Minifashionista tutkailee ostoksia.

Outlet ei ole ihan yhtä hyvä kuin Firenzen ympäristössä olevat, mutta useinhan outlet ostaminen on myös tuurista kiinni. Joskus löytää itselle sopivia juttuja vaikka kuinka ja joskus täytyy lähteä tyhjin käsin kotiin. 

Ps. Milanosta pääsee myös outletin omalla shuttle bussilla perille eli jos on lomailemassa Milanossa eikä halua vuokrata autoa niin bussilla pääsee sinne ja takaisin.  

5 kommenttia:

 1. Onko sinulle tuttu tämä Milanossa sijaitseva outlet-myymälä http://www.salvagentemilano.it/it/? Itse kävin aina välillä siellä Milanossa asuessani ja tein joskus hyviäkin löytöjä. Tosin siitä on aikaa aika monta vuotta, enkä tiedä, millainen valikoima / hintataso nyt on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itseasiassa ole... Onkohan samaa "ketjua" Salvagente Bimbin eli lasten outletin kanssa? Täytyy joskus käydä katsomassa. Kiitos vinkistä! :D

   Poista
  2. Voi hyvin olla samat henkilöt molempien takana, vaikken itse taas noista lastenvaateliikkeistä tiennytkään. Parikymppisenä ei juuri lastenvaatteet kiinnostaneet ja nykyään käymme Milanossa aika harvoin ja pikaisesti tapaamassa ystäviä eikä niin ehdi shoppailla...

   Poista
 2. Mulla on yleensä sama - tytöille raaskin ostaa ja löydän kaikenlaista - itselle en niinkään. Kiitos vinkistä :) - tämä menee lomalistan kärkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille löytyy ainakin Italiasta paljon edullisia vaatteita, kun paikalliset rakastavat lastensa pukemista. Välillä tuntuu, että lapsilla on täällä hienommat vaatteet kuin itsellä... :P

   Poista