keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

red.


Punainen vespa on kyllä makea.// Kaulassa punainen helmikoru Kiinasta. //
Stella McCarneylta aleostos. // "Lippis on myös punainen." totesi Isoveli.//
Alfa Romeo -tietenkin punaisena. // Helteessä sandaalit ja punaiset varpaankynnet ovat must juttu.


Hups miten joka paikassa oli maanantaina punaista...  Isovelikin totesi, että aika outo juttu! Ainoa -toistaiseksi hankittu - aleostokseni on myös punainen! Net-a-Porterin alesta löytyi Stella McCartneyn hihaton paita, mitä olin katsastanut jo koko kevään ajan. Paita toimii varmasti kaikkina vuodenaikoina. Näyttää siltä, että punainen on myös tulevan syksyn juttu. Kerrankin fashion forward

Viikko on ollut taas kaikenlaista tapahtumaa täynnä. Mm. Isoveli päätti leikkiä kampaajaa ja saksi sekä omansa että Pikkusiskon tukkaa, pakkauspuuhat ovat täysillä käynnissä Suomi-lomaa varten, olemme kokkailleet intialaista currya, syöneet jätskiä ja olleet piknikillä. Ikävin tapahtuma oli oman oven edessä notkunut itsensäpaljastaja, mikä aiheutti ikäviä fiiliksiä itselle ja lapsissa hämmennystä... Kaikkea sitä sattuu.

Viikon toistaiseksi hauskin tapahtuma oli eilen, kun törmäsimme leikkipuistossa toiseen suomalaiseen äitiin lapsineen. Siinä oli italialaisrouvilla ihmeteltävää, kun kaksi ulkomaalaista höpöttää tunnin ilman taukoa! Oli kiva tavata melkolailla naapurissa asuva suomalaisrouva H ja hänen lapsensa. Vaihdettiin toki puhelinnumeroita ja tiiviiseen ystävälistaan voin ehkä lisätä yhden uuden nimen... Kivaa!

Nyt punaiset ballerinat jalkaan, sillä lapset jäävät T:n kanssa kotiin ja lähden aleja katsastamaan tunniksi! 

Ciao, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti