lauantai 13. heinäkuuta 2013

kosintaTällä viikolla vietimme 9v. kihlajaispäivää. Ihan ihme juttu! Tuntuu, että tuosta päivästä ja kosinnasta on ihan vain silmänräpäys. Yhdeksän vuoden aikana on tapahtunut monta juttua. Neljä kotia, kolme lasta ja kaksi maata kotimaan lisäksi. Paljon hyviä juttuja ja muutama ei-niin-kivakin. Melkein alkaa huimata, kun miettii mitä kaikkea on tapahtunut! Edelleen olen sitä mieltä, että kummatkin teimme hyvän valinnan... ;-)


Kosinta tapahtui kesälomamatkalla ollessamme USA:n länsirannikolla viettämässä todella hienoa lomaa Miehen tuttavaperheen lomakodissa. Reissulla tuli koluttua San Francisco, Yosemiten kansallispuisto ja loma huipentui upeassa lomatalossa. Katselimme eilen sieltä ottamiamme lomakuvia, kun emme olleet niitä moneen vuoteen katsoneet. Oli kyllä kiva palata edes hetkeksi niihin maisemiin ja muistella mitä kaikkea hulvatonta silläkin reissulla tapahtui... Taisi myös muutama Martha Stewart Weddings- häälehti silloin kotiutua matkalaukussa tuliaisina ja siitä hetkestä alkoi häiden suunnittelu.


Viime viikko oli taas hulinaa täynnä, kun Mies oli sairaana ja sitten loppuviikko sujuikin tiiviisti töiden parissa. Eilen sitten vihdoin kilistimme juhlalllisesti kuplivalla ja kerroimme lapsille mitä juhlimme meidän perjantai-illan aperitivojen lomassa. Pikkusisko katseli meitä pää kallella ja sanoi: "Äiti ja Isi rakastaa toisiaan. Mä rakastan isiä, äitiä, Isoveljeä ja Minisiskoa. Me kaikki rakastamme toisiamme." Niinpä. Kippis sille!

Buona Sera!

4 kommenttia:

 1. Paljon rakkautta, ihana pikkusisko :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusisko on oikea rakkauden prinsessa... Päässä pyörii keijukaiset, prinsessat & prinssit, perhoset, rakkaus, vauvat. Kunnon tyttömäiset jutut. Hih!

   Poista
 2. Onnea kihlajaispäivän johdosta! Me mentiin kanssa jenkeissä kihloihin ja hyvin on ainakin tähän asti mennyt, ehkä se on tae onnelle? :)

  VastaaPoista