perjantai 19. heinäkuuta 2013

juhlitaan

Isoveli kehitti alkuviikosta idean, että meidän täytyy järjestää juhlat. Viikon kuluessa idea kehittyi ja Isoveli oli ehdottomasti sitä mieltä, että meidän on pakko pitää Miehelle juhlat. Teemaksi muodostui "Well done, daddy" eli kiitokset siitä, että Mies tekee paljon töitä ja sitä myötä voimme tehdä kivoja juttuja kuten lähteä rantalomalle, ostaa uusia leluja ja kohta lentää Suomeen. Isoveli oli ihan kunnon party planner, sillä antoi painavan mielipiteensä ruoasta ja kattauksesta sekä vielä muutamia minuutteja ennen Miehen kotiintuloa hän kehoitti meitä kaikkia vaihtamaan vaatteet. Kriittisellä silmällä hän valitsi minullekin vaaleanpunaisen mekon, kun "se sopii pöytään".  

Torstai-iltana meillä oli sitten kristallilasit katettuna ja juhlavaatteet päällä. Miestä hieman nauratti, kun Isoveli piti aluksi puheen tai sen tyyppisen ja sanoi, että: "Juhlimme isiä, kun sä oot maksanut kaiken ja nyt sun rahat on melkein loppu." Mies tokaisi siihen, ettei ole ollut vastaavissa kekkereissä ja kiitti järjestelytoimikuntaa. Menu oli  ihan normaali arkiruokaa eli bataatti-inkiväärisosekeittoa salaatin kera ja jälkiruoaksi vesimelonia. Juhlafiilis tuli kattauksesta, tunnelmasta ja meidän hienoista vaatteista kuten Isoveli totesi. 

On ihan mahtavaa, että futista ja legoja rakastava poikamainen pikkupoika voi myös yhtälailla täydellä sydämellä suunnitella juhlia, torpata äidin valitseman mekon, kattaa pöytää ja ottaa muut hyvin huomioon suunnittelemalla heille omat juhlat. Ehkä me vanhempina olemme tehneet jotain oikein...

Nyt perjantai-illan viettoon!


Pöytäliina on löytö Zara Homen aleista.
Pöytäliinat ovat yksi heikkouksistani ja etsin aina niitä alennusmyynneistä,
kun harvemmin viitsii maksaa täyttä hintaa... Buona serata!


6 kommenttia:

 1. Ooh, onpa teillä ollut mukavat juhlat! Keiton resepti kiinnostaisi.. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava idea! Ja kristallilasista maistuu mikä tahansa paremmalta kuin tavallisesta Ikean muovikupista. :D

  VastaaPoista
 3. Kivat juhlat teillä, juhliminen kannattaa aina! Meillä 9v ja 8v pojat ovat tosi kovia urheilumiehiä, futta ja säbä täyttävät elämän. Mutta esikoisella riittää silti aikaa myös estetiikalle, hän haluaa usein valita servietit, kynttilät, knttilänjalat yms kattauksiin. Ja hän rakastaa juhlia ja sitä, että vieraita meille tulee vieraita. Pikkuveljeä taas eivät esteettiset kysmyksen erityisemmin kiinnosta. Joten genetiikalla taitaa olla kasvatuksen lisäksi merkityksensä näissä kiinnostuksenkohteissa :).

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Huikkalin oman blogini puolella, että olen vkonlopun teillä päin - jos ehtisit vaikka kahville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti me olemme juuri saapuneet Suomeen! Muuten olisin kyllä lähtenyt heti. :)

   Poista