tiistai 9. lokakuuta 2012

Hesarin korvike

Nyt on hetki aikaa hengähtää ennenkuin Minisisko vaatii ruokaa ja hoivaamista.  On siis teen ja sanomalehden vuoro. Isommat lapset ovat tosiaan koulussa ja siivooja on juuri viimeistelemässä hommiaan. 

Tilasimme meille International Herald Tribunen, mikä on ollut oma lempparini jo pitkään ulkomailla ollessa. IHT on New Timesin maailmanlaajuinen versio, joten kirjoittamisen taso on aika mahtavaa ja joka kerta on paljon kiinnostavaa luettavaa. Kiinassa luimme näköislehti-Hesaria ja sitten katsoimme CNN:ltä uutiset. Nyt taas katsomme Suomen uutiset TV-kaistan kautta ja luemme IHT:tä ihan oikeana paperiversiona. Paljon mukavampi kuin sähköinen versio ja Hesarin uutisia tulee silti seurattua kännykän tai netin kautta... 

Hauskaa päivää!


2 kommenttia:

 1. Meille ei ole vuosiin tullut mitään aamulehteä enää paperiformaatissa - ei ikinä ehditty kunnolla lukea ja se poisheitettävän (kierrätettävän) paperin määrä oli aika hurja. Välillä meille on tullut sunnuntainumero ja täytyy sanoa että on ihanaa syödä pitkää aamiaista "oikean" lehden kera, eikä niin että lukee tietokoneelta maailman tapahtumista. Huom! tätä pitkää aamiaista ei tosin tapahdu lähes koskaan, katsoin just kalenteria ja huomasin että sekä tänä että ensi sunnuntaina on fudisturnaus (jossain Tukholman ulkopuolella) joka alkaa 9:30. Täytyy toivoa että pian tulee jo lunta niin pääsee taas brunschailemaan :)
  Mukavaa viikon jatketta!
  PS. olisiko sulla mahdollisuutta ottaa noi "Todista ettet ole robotti"-jutskat kommentoidessa pois? Mä en ikinä nää mitä niissä lukee! :)

  VastaaPoista
 2. Lukemassa teidän arjesta. Jotenkin sitä ajattelee että olette lomalla kun itse on tottunut tähän perussettiin. Odotan että mies ostaa tabin, koska hesaria en jaksa paperi määrän takia, mutta muuten sen tahtoisin. Hbl taas olisi sopivan kokoinen, mutta sen taso taas on vähän niin ja näin.
  Pyöräytin taas päiväkirjan pystyyn, joten meidän perustylsää on taas tarjolla ;)
  -Santtu-

  VastaaPoista